Savaşçı dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak İşte yeni sezon fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 18:23

Savaşçı dizisinin yeni sezonu hakkında tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine sürükleyici dakikalar yaşatan Savaşçı dizisinin yeni sezonunda neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, Savaşçı dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Savaşçı dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı birçok dizisever tarafından sorgulanmaya başladı. Yeni sezon öncesinde fragman yayınlandı. Yeni sezonda aksiyon dolu anların yaşanacağı, yayınlanan fragmanla birlikte anlaşıldı. Peki, Savaşçı dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Savaşçı dizisinin yeni sezon tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı fakat dizinin eylül ayı sonlarına doğru başlayacağı düşünülüyor.

SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR

Öldü sanılan Leyla’nın ortadan kaybolması kafaları karıştırır. Bu arada Kopuz Albay Leyla’yla ilgili önemli bilgilere ulaşır. Ancak Seyfi’den gelen bir istihbarat Leyla’nın başta Yüzbaşı Kağan olmak üzere, Kılıç Timi’ne saldırı planları içinde olabileceği ihtimalini yükseltir. Bağlantılı olduğu yapının yönlendirmesiyle harekete geçen Leyla, sonunda şeytani hamlesini yapar...

Haberin Devamı

Leyla’nın bu hamlesi sadece Kağan’ın değil, Kutalmış Paşa, Albay Kopuz ve Kılıç Timi’nin diğer üyelerinin de hayatında büyük kırılmalara sebep olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!