Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 23:16

Savaşçı dizisinin yayınlanan son bölümünde ilginç dakikalar yaşanmaya devam etti. Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli ve Fırat Albayram gibi isimlerin yer aldığı Savaşçı dizisinin son bölümünde Kılıç Timi, Çeto ve Roza’nın izini sürerken aldıkları istihbaratla, asıl hedefin çok daha büyük olduğu ortaya çıktı ve farklı örgüte mensup çok tehlikeli iki teröristin izine ulaştılar. Peki, Savaşçı dizisinin 43. fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kılıç Timi, karargahtaki eğlence sırasında, kırsaldan gelen saldırı haberiyle harekete geçti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Kılıç Timi, karargahtaki eğlence sırasında, kırsaldan gelen saldırı haberiyle harekete geçer. Albay Kopuz saldırıyı yapanın Çeto ve Roza olduğunu ve doktorları rehin aldıklarını öğrenir.

Öte yandan, Kılıç Timi, Çeto ve Roza’nın izini sürerken aldıkları istihbaratla, asıl hedefin çok daha büyük olduğu ortaya çıkar ve farklı örgüte mensup çok tehlikeli iki teröristin izine ulaşırlar. Bu iki teröristle ilgili ortaya çıkan gerçekler ve bir araya gelecekleri bilgisi Albay Kopuz’u ve General Kutalmış’ı endişelendirir. Ancak hiç beklenmeyen bir gelişme daha olur ve bu teröristlerle ilgili karargaha yabancı devletlerden ortak operasyon talebi gelir. Kuşku uyandırıcı bu taleple ilgili Albay Kopuz gerekli önlemleri alırken, teröristlerin buluşacağı noktaya ulaşan Kılıç Timi büyük tehlike altındadır...

Haberin Devamı

SAVAŞÇI'NIN 41. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Savaşçı'nın 22 Nisan 2018 tarihinde ekranlara gelen son bölümünde, Yüzbaşı Haydar şehit mi oldu endişesi yaşayan Kılıç Timi, atılan havan mermileriyle ateş çemberinin içinde kalır. Bayram Yörük Haydar’ı hayata döndürmeye çalışırken, Albay Kopuz ve diğer askerler teröristleri bertaraf etmek zorundadır.

Diğer tarafta ise Seyfi’nin açığa çıkması an meselesidir. Seyfi’nin muhbirlik yaptığından şüphelenen Kuzgun, Albay’ın aldığı önlemle kuşkularında tereddüt etse de Seyfi’nin cezasını keser. Ancak kaçış yolunda gelişen beklenmedik durum, Kuzgun ve adamlarını karşı karşıya getirir. Roza ve Çeto’nun ihanetine uğrayan Kuzgun son kozunu oynamak için harekete geçerken, Albay Kopuz’un da Kuzgun’u ortadan kaldırmadan karargaha dönmeye niyeti yoktur.

BAKMADAN GEÇME!