Savaşçı dizisinin son bölümünde aksiyon arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı dizisinin son bölümünde aksiyon arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2018 22:51

Savaşçı dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yüzbaşı Haydar şehit mi oldu endişesi yaşayan Kılıç Timi, atılan havan mermileriyle ateş çemberinin içinde kaldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Bayram Yörük Haydar’ı hayata döndürmeye çalışırken, Albay Kopuz ve diğer askerler teröristleri bertaraf etmek zorundaydı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Yüzbaşı Haydar şehit mi oldu endişesi yaşayan Kılıç Timi, atılan havan mermileriyle ateş çemberinin içinde kalır. Bayram Yörük Haydar’ı hayata döndürmeye çalışırken, Albay Kopuz ve diğer askerler teröristleri bertaraf etmek zorundadır.

Haberin Devamı

Diğer tarafta ise Seyfi’nin açığa çıkması an meselesidir. Seyfi’nin muhbirlik yaptığından şüphelenen Kuzgun, Albay’ın aldığı önlemle kuşkularında tereddüt etse de Seyfi’nin cezasını keser. Ancak kaçış yolunda gelişen beklenmedik durum, Kuzgun ve adamlarını karşı karşıya getirir. Roza ve Çeto’nun ihanetine uğrayan Kuzgun son kozunu oynamak için harekete geçerken, Albay Kopuz’un da Kuzgun’u ortadan kaldırmadan karargaha dönmeye niyeti yoktur.

SAVAŞÇI'NIN 40. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Savaşçı'nın 15 Nisan 2018 tarihinde ekranlara gelen son bölümünde, Çiğdem ve Yeter deşifre olma riskiyle karşı karşıya kalmışlardır. Kılıç Timi silah arkadaşlarını kurtarmak için Kağan’dan emir beklerken, Çiğdem’in şaşırtan hamlesi olayın seyrini değiştirir. Diğer tarafta ise Seyfi’nin karargahta olması gerilime sebep olur. Selçuk ve Doğan onu durdurmaya çalışırken, Albay’ın müdahelesi kafaları karıştırır.

Roza ve Çeto, köylerden silah zoruyla topladıkları adamlarla Kuzgun’un yanına ulaşmaya çalışırken, attıkları pusuyla izlerini kaybettirmeye çalışırlar. Ancak peşlerinde olan Kılıç Timi’nin vazgeçmeye niyeti yoktur ve Albay Kopuz’un da sahaya çıkmasıyla hedefe adım adım yaklaşırlar.

BAKMADAN GEÇME!