Savaşçı son bölüm sonrası 24. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı son bölüm sonrası 24. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 17:56

Savaşçı yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merakla araştırılmaya başlandı. Kaçırılan mühendisleri kurtarmak için heyecan oldu bir mücadele veren Kılıç Timi'nin destekçisi ise Azerbaycan Özel Kuvvetler Timi oldu. Peki, Savaşçı son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Savaşçı yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Savaşçı yeni bölümüyle pazar akşamının ardından yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Dizinin son bölümünde kaçırılan mühendisleri kurtarmak için harekete geçen Kılıç Timi, bu operasyonu Azerbaycan Özel Kuvvetler timiyle birlikte gerçekleştirdi. İşte, son bölüm sonrası Savaşçı yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kaçırılan mühendisleri kurtarmak için harekete geçen Kılıç Timi, bu operasyonu Azerbaycan Özel Kuvvetler timiyle birlikte gerçekleştirecektir. Sahadan gelen istihbarattan kuşku duyan Yüzbaşı Kağan, yaptığı doğru hamlelerle teröristlerin kurduğu pusuyu bertaraf eder. Mühendislerin kaçırılmasını kimin tezgahladığını anlayan Kağan için şimdi önemli olan mühendislerin sağ salim teröristlerin elinden alınmasıdır.

Haberin Devamı

Bu arada Ankara’da Aslı, Kağan’ın telefondaki teklifiyle şaşkına dönerken Kubilay’ın paçaları tutuşur. Kırlangıç Paşa ise kıymetlisi Albay Kopuz için Pia’yı uyarmaktan geri durmaz. Diğer taraftan Yüzbaşı Haydar Bozkurt’dan gelen telefon karargahta şok etkisi yaratırken, Kağan Bozok’u harekete geçirir.

 

BAKMADAN GEÇME!