Sakın Dışarı Çıkma filmi izleyici karşısında! Sakın Dışarı Çıkma filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Sakın Dışarı Çıkma filmi izleyici karşısında Sakın Dışarı Çıkma filmi konusu nedir, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2023 20:43

Sakın Dışarı Çıkma filmi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. 2018 yapımı film TV'de ilk kez Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Christian Alvart'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film izleyicileri ekrana kilitleyecek. Peki Sakın Dışarı Çıkma filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Sakın Dışarı Çıkma filmi D Yayın Akışı içerisinde yer alıyor. TV ilk kez yayınlanacak film bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Gerilim türündeki filmin kadrosunda Christiane Paul, Emily Kusche, Carlo Thoma gibi isimler yer alıyor.

SAKIN DIŞARI ÇIKMA KONUSU

Başarılı proje geliştiricisi Karl Brendt, çocukları Josefine ve Marius'u okula götürürken bir telefon alır. Arayan kişi arabanın koltuklarının altına bombalar yerleştirdiğini söyler. Karl, koltuğundan kalktığı an patlamaya planlanmış bombalarla amansız bir maceranın ve gerilimin içine düşer.

SAKIN DIŞARI ÇIKMA OYUNCULARI

Gerilim türündeki Sakın Dışarı Çıkma'nın kadrosunda Hannah Herzsprung, Christiane Paul, Emily Kusche, Carlo Thoma, Nora Huetz, Jasmina Al Zihairi, Mareike Fell, Simon Werner gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!