Şahane Hayaller filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Şahane Hayaller filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Şahane Hayaller filmi oyuncuları kimler, konusu nedir Şahane Hayaller filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2022 16:05

Şahane Hayaller filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Fox TV yayın akışında yer alan Şahane Hayaller bu akşam ekrana gelecek. Filmin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı oturuyor. Peki, Şahane Hayaller filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Şahane Hayaller filmi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Şahane Hayaller filmi oyuncuları arasında Ömer Başdoğan, Cemil Şahin, Çetin Altay gibi isimler yer alıyor.

ŞAHANE HAYALLER FİLMİ KONUSU

Ömer, şair olmak isteyen genç bir adamdır. Yıllardır hayalini gerçekleştirmeyi bekleyen Ömer, bu nedenle hayatını boşa geçirir. Hiçbir baltaya sap olamayan genç adam, zaman içinde hayalinden uzaklaşır. Tam da bu sırada liseden bir arkadaşı olan Ali ile karşılaşır. Ömer, Ali sayesinde yeniden hayaline tutunur. Ali'nin asıl amacı Ömer'in hayaline kavuşmasını sağlamak değil, onun menajerliğini yapıp sırtından para kazanmaktır. Ancak Ali'nin Ömer'in menajerliğini yapmasını sağlayacak bilgisi ve çevresi yoktur. Ömer'in kitabını bastırmak için türlü yolları deneyen ikili, kendilerini eğlenceli bir maceranın içinde bulur.

Haberin Devamı

ŞAHANE HAYALLER FİLMİ OYUNCULARI

Şahane Hayaller filmi oyuncuları arasında Ömer Başdoğan, Cemil Şahin, Çetin Altay, Suzan Aksoy ve Salih Kalyon gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!