Sadakatsiz 37. son bölüme Aras'ın misafiri damga vurdu... İşte Sadakatsiz son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Sadakatsiz 37. son bölüme Arasın misafiri damga vurdu... İşte Sadakatsiz son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2021 02:56

Sadakatsiz 37. son bölüm kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. Ekranlarda fırtınalar estiren Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz'in 3 Kasım tarihli 37. son bölümünde Asya'nın Aras ile arasında başlayan ilişki dikkat çekerken Haluk'un Gönül'den ayırılmak istemesi ise şaşkına çevirdi. Derin'le boşanma kararının ardından bir de velayet davasına hazırlanan Volkan'ın Asya'ya şok teklifte bulunduğu son bölüme Aras'ın karşısına Leyla isimli kadının çıkması damga vurdu. İşte, Sadakatsiz 37. bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Sadakatsiz son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında 3 Kasım Çarşamba akşamı sevenlerinin karşısına çıkan Sadakatsiz'in 37. bölümünde Derin'den boşanmak isteyen Volkan'ın Asya'ya Derin'in aleyhinde ifade verme teklifinde bulunması çarpıcı gelişmelerden oldu. Derin'in yürümesi Volkan'ı ondan kopma noktasına getirirken dizinin final anında Aras'ın geçmişine ait olan Leyla'nın otelde karşısına çıkması merak uyandırdı. Son bölümü aşağıdaki ekrandan full HD olarak izleyebilirsiniz.

SADAKATSİZ 37. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya'nın Aras ile arasındaki duygusal yakınlaşmanın yansımaları özellikle Ali ve Volkan'ı rahatsız etmeye devam eder. Asya, duygularını ve kalbinin sesini dinleyerek, yaşamına dilediği şekilde devam etmek isterken, Derin'in yürümesi Volkan'ı ondan kopma noktasına getirir.

Haberin Devamı

Volkan'ın tek amacı artık Derin'den uzak olmak ve Asya ile yeniden bir araya gelmektir. Tam Aras geçmişine dair ipuçlarını hatırlamaya başlamışken, geçmişi onu bulacak ve herkes için Tekirdağ'da yepyeni bir sayfa açılacaktır...

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!