Rio Karnavalı ne zaman 2024? Rio Karnavalı nedir, nerede yapılıyor? Renkli görüntülere sahne olan festivalde geri sayım...

Güncelleme Tarihi:

Rio Karnavalı ne zaman 2024 Rio Karnavalı nedir, nerede yapılıyor Renkli görüntülere sahne olan festivalde geri sayım...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 23:10

Dünyanın en eğlenceli ve ünlü festivali olarak bilinen Rio Karnavalı için geri sayım başladı. Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde düzenlenen Rio Karnavalı bu yıl Survivor yarışmasının da ödülü olarak açıklandı. Acun Ilıcalı, dans yarışmasını kazanan takımın, 2024 Rio Karnavalı'na katılacağı müjdesini verdi. Her yıl düzenlenen karnavalda rengarenk geleneksel kostümlü sambacılar, devasa maketler ve davullar eşliğinde Rio sokaklarında gösteriler yapılıyor. Peki, Rio Karnavalı ne zaman 2024? Rio Karnavalı nedir, nerede yapılıyor? İşte, Rio Karnavalı tarihi ve ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

2024 Rio Karnavalı tarihi, bu sene Survivor yarışmasıyla beraber izleyenler tarafından merak konusu oldu. Dominik'te mücadelesine devam eden Survivor 2024 All Star'da, Acun Ilıcalı dans yarışması yapılacağını ve kazanan takımın Rio Karnavalı'na katılacağını söyledi. Dünyada milyonlarca kişinin merakla beklediği Rio Karnavalı'nda göz kamaştırıcı ve ışıltılı kostümlerle sokaklarda dans eden insanlar renkli görüntülere sahne olacak. İşte, Rio Karnavalı nedir, ne zaman? sorularının yanıtı hakkında ayrıntılı bilgiler.

RİO KARNAVALI NE ZAMAN?

Dünyanın en renkli festivali olarak bilinen Rio Karnavalı, 9 Şubat 2024 tarihinde başlayacak. Karnaval 17 Şubat Cumartesi günü sona erecek.

RİO KARNAVALI NEDİR, NEREDE YAPILIYOR?

Rio Karnavalı, Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde düzenlenen dünyanın en ünlü festivali ve en büyük karnavalı olarak biliniyor.

Haberin Devamı

Hristiyanlık inancındaki Büyük Perhiz'den önce düzenlenmektedir. Karnavalda düzenlenen geçişlerde samba okulları ve milyonlarca insan yer almaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!