Reha Özcan: Herkes meşhur olur ama aktör olamaz

Güncelleme Tarihi:

Reha Özcan: Herkes meşhur olur ama aktör olamaz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2023 11:44

Kanal D’nin sevilen dizisi “Üç Kardeş”te rol alan Reha Özcan, Hülya Koçyiğit’in “Film Gibi Hayatlar” programında çarpıcı açıklamalar yaptı: “Herkes meşhur olabilir ama herkes aktör olamaz. Oyuncu olmak başka bir şey. Meşhur olmak başka bir şey.”

Haberin Devamı

ÜNLÜ oyuncu Reha Özcan, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Üç Kız Kardeş”te Sadık karakterine hayat veren oyuncu, “Ben kadın enerjisine çok inanıyorum. Tamamen kadın ağırlıklı bir setteyiz. Kadın yazar, kadın yapımcı, kadın yönetmen ve başarıda o doğurganlık çok iyi işe yarıyor. Çünkü hem çok bağışlayıcı hem de yaşama dönük ve sevgiyle yaklaşıyor herkes birbirine. O da seyirciye sirayet ediyor” dedi.

Reha Özcan: Herkes meşhur olur ama aktör olamaz


İŞİNİ İYİ YAPANLAR
ÖĞRENMEYE AÇIKTIR
“Herkes meşhur olabilir ama herkes aktör olamaz” diyen ünlü oyuncu, meşhur olanın iş olduğunu söyledi. Özcan sözlerine şöyle devam etti: “İkisi arasında çok büyük fark var. Oyuncu olmak başka bir şey. Meşhur olmak başka bir şey. Sizin işinizdir meşhur olan, siz değilsinizdir. İşiniz meşhurdur. İşini en iyi nerede yaparsa yapsın, hangi işi yaparsa yapsın, sanatsal anlamda yaparsa yapsın o meşhur olur. Doktor için de geçerli, diyetisyen için de, avukat için de geçerlidir. İşini iyi yapmaya adamış olan insanlar ve değişime, öğrenmeye açık olan insanlar için geçerlidir.”
HAYATIM ÇOCUĞUMDAN
SONRA BAŞLADI
Rüya ve Rüzgar adında iki çocuğu olan Reha Özcan, baba olmak ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu. Özcan “Galiba hayatım çocuğumdan sonra başladı diyebilirim. Daha fazla sorumluluk var hayatımda. Şükretme duygusunu ben çok geç, askerde keşfettim maalesef. Ve çocuklarım olduktan sonra o duygu üç katına çıktı. Yapmak istediğim şeyleri daha çok yapmaya başladım. O yüzden çok mutluyum” dedi.
Reha Özcan: Herkes meşhur olur ama aktör olamaz


Rollerime oyuncu
koçuyla çalışıyorum

Haberin Devamı

Reha Özcan “Son sekiz senedir ya Türk ya da yabancı bir oyuncu koçuyla rollere hazırlanıyorum ve dizinin ilk dört-beş bölümünde de aktif olarak hayatımda oluyor. Sete geliyor benimle, onunla geçiriyorum zamanımı. ‘Her şey oturdu artık, sen yoluna gidebilirsin’ dediği andan itibaren de kendim gidiyorum ama zorlandığım yerde yine arıyorum” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!