Radyo D’nin iletişim sponsorluğunda gerçekleşen 'Gökhan Türkmen 2023 Türkiye Turnesi' başladı

Güncelleme Tarihi:

Radyo D’nin iletişim sponsorluğunda gerçekleşen Gökhan Türkmen 2023 Türkiye Turnesi başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2023 12:36

Gökhan Türkmen Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde müzik severleri ağırladı…

Haberin Devamı

Radyo D iletişim sponsorluğunda gerçekleşen Gökhan Türkmen 2023 Türkiye Turnesi’nin açılış konseri önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde romantizm rüzgarları estirerek başladı.

Kendine özgü sesi ve tarzıyla pop müziğin güçlü isimlerden olan Gökhan Türkmen, değerli müzisyenlerden oluşan ekibi ve görkemli sahne şovu ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. İlginin yoğun olduğu gecede oldukça beğenilen “Olmadı” isimli şarkısını seslendirerek sahneye çıkan Türkmen, konserin ilk dakikalarından itibaren müzikseverleri mest etti.

Radyo D’nin iletişim sponsorluğunda gerçekleşen Gökhan Türkmen 2023 Türkiye Turnesi başladı

 Radyo D iletişim sponsorluğunda gerçekleşen 2023 Türkiye Turnesi’nin ilk konserinde sevenleriyle bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşayan ünlü sanatçı: “Burada olmak gerçekten çok heyecan verici, Bostancı benim doğduğum, büyüdüğüm bir yer. Bu yüzden benim için çok özel, sizlerle bu anı yaşamak da çok özel. En büyük alkışlar size, bugün sizinle birlikte söyleyeceğimiz çok şarkımız var.” dedi.

Haberin Devamı

Radyo D’nin iletişim sponsorluğunda gerçekleşen Gökhan Türkmen 2023 Türkiye Turnesi başladı

 Gökhan Türkmen, konser öncesi basına verdiği röportajda;

“Turnenin ilk konserinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde iddialı bir başlangıç yapmak istiyoruz, güzel ve keyifli bir akşam olması dileğiyle…” diyerek iletişim sponsoru olan Radyo D’ye de katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yeni projeleri ile ilgili sorulara ise; “Temmuz’a kadar önümüzdeki her ay yeni bir şarkı çıkacak, repertuarımız bu sene değişecek. Bugün yeni çıkan bir şarkımız var. Parçamızın adı; “Durumlar Müsait’ söz ve müziği bana ait. Umarım dinleyenler beğenmiştir.” diyerek önümüzdeki ay çıkacak diğer yeni projelerinden de bahsetti.

Röportaj esnasından sürpriz yaparak kulise gelen, daha önce de ‘Kadınım’ isimli şarkısını birlikte yorumladığı başarılı şarkıcı Ceylan Ertem’in de katıldığı röportajda Ertem, “Biz Gökhan’la ne zaman birlikte şarkı söylesek insanlar çok mutlu oluyorlar. Gökhan benim en sevdiğim erkek şarkıcılardan, sayılı isimlerdendir. ‘Lafügüzaf” şarkısının da hayranıyım. Eşi ve çocuklarıyla da çok sevdiğim bir insan kendisi...” sözleri ile dostluklarını dile getirdi. İkili konserde canlı performans ile ‘Kadınım’ isimli şarkıyı tekrar söyleyerek izleyiciden büyük alkış aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!