Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Duy Beni’nin Ekim’i Rabia Soytürk hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli Duy Beni’nin Ekim’i Rabia Soytürk hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2022 16:40

Rabia Soytürk, Duy Beni dizisi oyuncuları arasında yer alıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizide merak edilen karakterlerden biri olan Ekim’e Rabia Soytürk hayat veriyor. Peki, Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

Rabia Soytürk’ün kaç yaşında olduğu ve oynadığı diziler merak ediliyor. Duy Beni dizisi perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizide Ekim karakterine hayat veren Rabia Soytürk’ün daha önce rol aldığı diziler arasında Gülperi ve Benim Adım Melek’te bulunuyor.

RABİA SOYTÜRK KİMDİR?

1996 yılında dünyaya gelen Rabia Soytürk, Sağlık Koleji hemşirelik bölümü mezunudur. Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. Şahsiyet dizisinde Süveyda karakterini canlandırmıştır. Gülperi dizisi ve Özgür Dünya filmi kadrosunda yer almıştır. Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterine hayat vermiştir.

EKİM KARACA – RABİA SOYTÜRK

Ekim; çalışan bekar bir annenin kızı. Yüksek notlar almasını sağlayan hızlı bir kavrama gücü ve öğrenme becerisi var. Yaşadığı yoksul mahalleyi asla küçümsemiyor hatta o mahallenin kendisine kattığı gerçek hayatta ayakta kalma gücünü seviyor.. Çocukluğundan beri en yakın arkadaşı olan Leyla dışında kimseyle çok samimi değil. En yakın arkadaşının gözleri önünde geçirdiği kaza hayatındaki en büyük travma olacak. Ve Ekim’in buna sebep olanları bulmak amacıyla çıktığı yolculukta yaşayacakları onun kaderini de yeniden yazacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!