“Vatanım Sensin” Perşembe’nin galibi oldu: İşte çok şaşırtacak yeni fragman

Güncelleme Tarihi:

“Vatanım Sensin” Perşembe’nin galibi oldu: İşte çok şaşırtacak yeni fragman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 10:27

Vatanım Sensin'in perşembe günü ekrana gelen bölümünde yaşananlar, dizinin takipçilerini ekrana kilitledi. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi gibi isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin'in yeni fragmanı da kısa sürede yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler yaşanıyor? İşte, Vatanım Sensin 7. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dün ekrana gelen 6. bölümü ile yine kasıp kavurdu. Yayınlandığı ilk günden bu yana tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran tarihi dizinin 6. bölümü yüksek izlenme oranı ile tüm rakiplerini geride bıraktı. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı da kısa süre içerisinde izleyicilerinin karşısına çıktı. İşte, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin 7. bölüm fragmanı!

Kanal D’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış gibi önemli isimlerin yer aldığı dizisi “Vatanım Sensin” Perşembe akşamı yayınlanan bölümü ile adını zirveye yazdırdı. “Vatanım Sensin” Total’de 6.76 rating, 15,55 izlenme payı, AB’de 9,71 rating, 23,17 izlenme payı, 20+ABC1’de ise 9,36 rating, 20,38 izlenme payı ile tüm rakiplerini geride bıraktı.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin en çok konuşulan konular arasındaydı.

Sosyal Medya’da da en çok konuşulanlar arasında olmayı başaran “Vatanım Sensin” #VatanAşkı hashtag’i ile TT Türkiye listesinde 9 saat kaldı. Büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikâyesini ekrana taşıyan “Vatanım Sensin” yeni bölüm fragmanı da dizinin takipçilerini bekletmeden yayınlandı. Fragmanda özellikle Cevdet ve Feride'nin yakınlaşma sahnesi dikkat çekti. Peki, yeni bölümde Cevdet'in gerçek kimliği açığa çıkıyor mu? Cevdet afişe olursa ne olacak?

 

 

BAKMADAN GEÇME!