Patron Mutlu Son İstiyor konusu nedir, oyuncuları kimler? Patron Mutlu Son İstiyor ne zaman çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Patron Mutlu Son İstiyor konusu nedir, oyuncuları kimler Patron Mutlu Son İstiyor ne zaman çekildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2023 17:27

Yerli komedi filmlerimizden Patron Mutlu Son İstiyor televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Filmde, yapımcısının bir senaryo yazmak üzere Ürgüp'e gönderdiği yazar Sinan'ın (Tolga Çevik), Otel işletmecisinin kızı Eylül'e (Ezgi Mola) aşık olması ve Eylül'ün nişanlısı Faruk'la (Murat Başoğlu) evlilik hazırlıklarına başlaması üzerine gelişen olaylar anlatılmaktadır. Patron Mutlu Son İstiyor konusu nedir, oyuncuları kimler? Patron Mutlu Son İstiyor ne zaman çekildi? İşte filmin detayları...

Haberin Devamı

Kıvanç Baruönü’nün yönetmenliğini üstlendiği 2013 yapımı Türk filmi Patron Mutlu Son İstiyor bu akşam tv yayın akışında yer alıyor. Filmin başrollerinde Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu oynamıştır. Tolga Çevik bu filmde hem Sinan hem de Ferruh Abi olarak İsfendiyar karakterini canlandırmıştır. Peki, Patron Mutlu Son İstiyor konusu nedir, oyuncuları kimler?

Patron Mutlu Son İstiyor konusu nedir?

Yapımcı İsfendiyar, senaristlik yapan Sinan'ı romantik komedi filmi senaryosu yazması için Kapadokya'ya gönderir. Burada bir butik otele yerleşen Sinan zor durumdadır. Çünkü ne yazacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Üstelik düşünmek için yeterli zamana sahip değildir. Patronu, işini bir an önce bitirmesi için ona baskı yapmaktadır. Sinan, butik otelin sahibi olan İzzet Bey'in kızı Eylül'le tanışır ve ondan çok etkilenir. Hatta ondan ilham alarak yazacağı senaryoyu onun üzerine kurmaya karar verir. Ancak bir sorun vardır: Eylül, ünlü bir oyuncu olan Faruk'la nişanlıdır. Faruk ile Sinan birbirlerini uzun zamandır tanımaktadırlar ve bu tanışıklık pek de hoş anılarla dolu değildir. Çünkü Sinan, zamanında yakın arkadaş olduğu Faruk'un sevgilisini çalmıştır; bu yüzden de Faruk, Sinan'ı düşman ilan etmiştir.

Haberin Devamı

Patron Mutlu Son İstiyor oyuncuları kimler?

Tolga Çevik - Sinan
Ezgi Mola - Eylül Neimoğlu
Murat Başoğlu - Faruk Erkek
Erkan Can - Arif
Ersin Korkut - Lokman
Mustafa Uzunyılmaz - Tamirci Hicri
Ferruh Yenidoğan - İsfendiyar Sıcak
Ayşenur Yazıcı - Vuslat
Nusret Çetinel - İzzet
Saba Tümer - Saba Tümer (konuk oyuncu/kendisi)
Mine Özsamsun - Faruk'un annesi
Oğuz Okul - Faruk'un babası
İcmal Aktuna - İclal
Zeki Ocak - Cezmi

BAKMADAN GEÇME!