Paramparça 85. bölüm 2. fragmanında Cansu çıldırıyor!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 85. bölüm 2. fragmanında Cansu çıldırıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 18:36

Paramparça yayınlanan 85. bölüm fragmanında izleyenler oldukça heyecanlı dakikalara şahitlik edecek. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve izlenen dizisi Paramparça yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak olan gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümde Cansu ve Deniz arasında tansiyon iyice yükseliyor. Bebeğini kaybeden Cansu, bu duygunun etkisinden bir türlü kurtulamıyor ve evliliğini iyice yokuşa sürüyor. İşte, Paramparça 85. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından oldukça beğenisini kazanan dizisi Paramparça 85. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin yeni bölümü pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde tansiyon iyice yükselecek. Yeni bölümde Cansu ve Deniz arasındaki anlaşmalık iyice büyüyor. Cansu'nun günden güne eridiğini gören Cihan ise kızı için bir şeyler yapma peşinde olacak. İşte, Paramparça 85. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

CANSU KORKUTUYOR

Kucağında Emre bebek ile Hazal’ın kapısına dayanan Cansu ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkında değildir. Cansu’nun ruh hali Hazal’ı korkutur ancak Emre bebek her ikisini de daha çok korkutacaktır.

BÜYÜK ŞOK YAŞIYOR

Haberin Devamı

Mithat ise Hazal’a aşık olmuş ancak polis olduğunu açıklayamayacağı için bu ilişkiyi bitirmeye karar vermiştir. Mithat’ın evine giden Hazal, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Rahmi, Asuman ve Candan’ın ipliğini pazara çıkarmaya kararlıdır. 

DAMİR YALIDA!

Cansu’nun Emre’yi kaçırdığını öğrenen Dilara, Cansu’yu bulmak için evden çıkar. Döndüğünde Damir’i Alaz ile baş başa bulur. Dilara çaresizdir. Harun ise Dubrovnik’te başını derde sokmuş, evde olup bitenlerden habersizdir. Dilara, Cihan’dan yardım ister.

BAKMADAN GEÇME!