Paramparça yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça yeni bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 15:48

Paramparça yeni bölümünün yayın akışında yer almaması dizinin takipçileri arasında soru işareti yarattı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Cansu, şok bir kararla Emre'yi kaçırmış, yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu olmuştu. Peki, ekranların uzun soluklu dizisi Paramparça 84. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Paramparça’nın bu akşam ekrana gelmesi beklenen 84. bölümüyle ilgili son dakika kararı alındı. Uzun soluklu dizinin yeni bölümü yayın akışından çıkartıldı. Peki, dizinin bu haftaki bölümü neden ertelendi?Paramparça yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Dün Beşiktaş Arena'da gerçekleşen terör saldırısı ardından Türkiye'nin gündemi terör oldu, yas oldu. Bu nedenle bazı diziler ve programlar ertelendi, Paramparça'da erteleme kararı alan dizilerden biri oldu. Paramparça 84. bölümü bir hafta gecikmeli olarak ekrana gelecek.

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Önümüzdeki hafta yayınlanancak yeni bölümünde yine entrika, yine gerilim var. İkinci sezonuyla devam eden dizide bu hafta Cansu’nun Emre’yi kaçırması ortalığı karıştırıyor. Kaybettiği bebeğinin acısını Emre ile geçirmek isteyen Cansu, Hazal'dan yardım istiyor. Paramparça 84. bölüm fragmanında Cihan, Dilara ve Harun cephesinde ise yeni bir kriz çıktığı görülüyor. Öte yandan bir türlü rahat durmayan Rahbi, İşte, Asuman ve Candan ile uğraşmaya devam ediyor. İşte, Paramparça yeni fragmanı ve kısa bir özet!

Haberin Devamı

Kaçırdığı kazanın ardından bir türlü kendisine gelemeyen ve kaybettiği bebeğinin acısını kabullenemeyen Cansu, yaptığı yanlışın farkında olmadan Hazal’ın kapısına dayanır. Cansu’nun ruh hali Hazal’ı korkutur ancak Emre bebek her ikisini de daha çok korkutacaktır.Cansu’nun Emre’yi kaçırdığını öğrenen Dilara, Cansu’yu bulmak için evden çıkar. Döndüğünde Damir’i Alaz ile baş başa bulur. Dilara çaresizdir. Harun ise Dubrovnik’te başını derde sokmuş, evde olup bitenlerden habersizdir. Dilara, Cihan’dan yardım ister.

BÜYÜK ŞOK YAŞIYOR

Mithat ise Hazal’a aşık olmuş ancak polis olduğunu açıklayamayacağı için bu ilişkiyi bitirmeye karar vermiştir. Mithat’ın evine giden Hazal, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Rahmi, Asuman ve Candan’ın ipliğini pazara çıkarmaya kararlıdır. açıklayamayacağı için bu ilişkiyi bitirmeye karar vermiştir. Mithat’ın evine giden Hazal, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Rahmi, Asuman ve Candan’ın ipliğini pazara çıkarmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ozan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Harun, her şey bildiğini Dilara'nın yüzüne söyledi. Cihan’a karşı elinin kuvvetlendiğini düşünen Harun, Dilara’yı tehdit etti. Dilara’nın Harun’dan ayrılamadığını fark eden Cihan, Dilara’yı Harun ile kalmaya zorlayan sebebinin peşine düştü. Cihan'ın peşinde olduğu bir diğer isim ise Mithat'ttı. Alfa kod adını kullanan Mithat, artık çok dikkatli olmak ve Hazal’dan uzak durmak zorundaydı. Asuman, Dilara’nın babasının Ekrem Bey olduğunu kanıtlayabilmek için DNA testi yaptırdı. Ekrem Bey ise gerçeği açıklamak için Dilara’nın karşısına çıktı. Bebeğinin acısını evlatlık alacağı bir bebekle geçirmeye karar veren Cansu ise Cansu’nun Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gördüğü ve büyük bir aşkla bağlandığı Emre bebek, bir aileye evlatlık verilmesi üzerine kahroldu. Cansu bunu öğrenince, üst üste yaşadığı acıların etkisiyle kendini kaybetti ve riskli bir karar aldı.

BAKMADAN GEÇME!