ÖZGÜR TETİK KİMDİR | Survivor 2023 yarışmacısı Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında? İşte Tetik'in kişisel bilgileri

Güncelleme Tarihi:

ÖZGÜR TETİK KİMDİR | Survivor 2023 yarışmacısı Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında İşte Tetikin kişisel bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2023 12:37

Survivor 2023 yarışmasına katılan Özgür Tetik'in kişisel bilgileri merak ediliyor. 47 yaşındaki yarışmacının bilgileri de izleyenlerin dikkatini çeken konular arasında. Peki Özgür Tetik kimdir, Survivor 2023 kadrosunda hangi takımda yer alıyor? İşte merak edilen bilgiler

Haberin Devamı

Survivor'da gönüllüler kadrosunda yer alan Özgür'ün hayatına ilişkin bilgiler merak ediliyor. Heyecanla beklenen Survivor yeni sezon başlıyor. Survivor 2023 yarışmacıları arasında iddialı isimler yer alıyor. Survivor Özgür gönüllüler takımında yer alacak isimlerden biri. Sportmen yapısı ve konuşmasıyla dikkatleri üzerine çeken Özgür, küçük yaştan itibaren basketbol ile ilgileniyor. Peki, Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte, Survivor gönüllüler yarışmacısı Özgür Tetik hakkında bilgiler...

SURVİVOR ÖZGÜR KİMDİR?

Survivor Özgür 1975 yılında Yalova’da doğmuştur. 47 yaşındaki yarışmacı küçük yaşlardan itibaren basketbola olan ilgisiyle biliniyor.

Uzun yıllar amatör ligde basketbol oynayan yarışmacı sporun her dalına ilgi duyuyor. 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimi alan Özgür, eğitiminin ardından 2000’li yıllara kadar hem sporculuk hem de antrenörlük yapmıştır.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Özgür, yaptığı antrenman videolarını Instagram’da paylaşmaktadır. 10 bin takipçisi bulunan Özgür Tetik, kendisi gibi antrenör olan Tuğba Tetik ile evlidir.

Özgür Tetik aynı zamanda maraton koşusudur.

BAKMADAN GEÇME!