Osman Pazarlama konusu nedir, oyuncuları kimler? Osman Pazarlama filmi nerede çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Osman Pazarlama konusu nedir, oyuncuları kimler Osman Pazarlama filmi nerede çekildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2023 13:50

19 Şubat 2016 tarihinde vizyona giren Osman Pazarlama filmi ekranlara geliyor. Bir Şahan Gökbakar filmi olan Osman Pazarlama oyuncuları ve konusu ile vizyonda ilgi görmüştü. Filmin yönetmenliğini Togan Gökbakar; yapımcılığı ve senaristliğini ise Şahan Gökbakar üstleniyor. Peki, Osman Pazarlama filmi nerede çekildi? Osman Pazarlama konusu ve oyuncuları...

Haberin Devamı

Osman Pazarlama filmi bu akşam tv yayın akışı listsinde yer alıyor. Yerli komedi filmlerimizden Osman Pazarlama'nın başrolünde Şahan Gökbakar yer alıyor. Başarılı oyuncu aynı zamanda filmin senaryosunu ve yapımını da üstlendi. Peki, Osman Pazarlama filmi nerede çekildi? Osman Pazarlama konusu nedir, oyuncuları kimler?

OSMAN PAZARLAMA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kurgu aşaması İstanbul’da gerçekleştirilen yapımın post prodüksiyonu Almanya’da yaptırıldı. Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar’ın yazdığı Osman Pazarlama’nın yönetmen koltuğunda ise Togan Gökbakar oturdu.

OSMAN PAZARLAMA KONUSU NEDİR?

Osman Pazarlama; aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olmanın yanı sıra zengin olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın kahkaha dolu hikâyesini anlatıyor. Sevdiği kızın babasına kendini ispat etme hırsıyla türlü maceralara atılan Osman’ın en büyük yardımcıları sağ kolu Erkan ve aile dostlarının kızı Songül'dür. Devamlı yeni ürünler tasarlayan ve bu ürünlerini girişimcilik dünyasına kabul ettirmeye çalışan Osman’ın piyasaya sunmaya çalıştığı ürünlerin farklı olmasının yanı sıra, bir o kadar da komik olması hiçbir yatırımcının ilgisini çekmezken bu zorlu süreçte zenginliğin aslında çok da uzakta olmadığını anlayacaktır.

Haberin Devamı

OSMAN PAZARLAMA OYUNCULARI KİMLER?

Şahan Gökbakar- Osman Şaşmaz

Selim Akgül- Erkan

Esra Balıkçı- Serap

Yurtşen Fidan- Methiye

Gizem İnceoğlu- Sunucu

Liberat Niyoyandika- Embamba

Tahsin Tonkuş- Saffet

Feriştah Senem Yıldırım- Songül

Tahsin Yıldırım- Rıza

Şükran Çağman- Adile

Demet Akalın- Kendisi

Okan Kurt- Kendisi

 

BAKMADAN GEÇME!