Ölümün Kıyısında (Out Of Death) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, başrollerinde kim oynuyor?

Güncelleme Tarihi:

Ölümün Kıyısında (Out Of Death) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, başrollerinde kim oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2023 18:31

Başrollerinde Bruce Willis ve Jaime King'in oynadığı Ölümün Kıyısında (Out Of Death) filmi 21 Ekim Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Mike Burns tarafından yönetilen filmin hikayesi Bill Lawrence tarafından kaleme alınıyor. Fişmde Detroit Polis Departmanından emekli polis Jack Harris yeğenini ve masum bir kadını yozlaşmış polislerden korumaya çalışıyor. Peki, Ölümün Kıyısında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Ölümün Kıyısında, kendisine afazi teşhisi konduğu için oyunculuktan emekli olan Willis'in oynadığı son filmlerden biridir. Filmin tamamı dokuz günde çekildi ve Bruce Willis'in 25 sayfalık diyalog içeren tüm sahneleri yalnızca bir günde çekildi. Film sınırlı bir sinema gösterimi aldı ve talep üzerine 16 Temmuz 2021'de gösterime girdi.

ÖLÜMÜN KIYISINDA KONUSU

Bir gezgin lan Shannon, vahşi doğada yaptığı yürüyüş sırasında sırada, bir polis memurunun işlediği şuça tanık olur. Gördüklerini fotoğraflayıp kaçmaya çalışan kadın, bu sırada emekli bir polis olan Jack Harris ile karşılaşır. Ne pahasına olursa olsun ona yardım etmeye kararlı olan Jack, kendisini zorlu bir mücadelenin içinde bulur.

ÖLÜMÜN KIYISINDA OYUNCULARI

Jaime King - Shannon Mathers

Bruce Willis - Detroit polisi emekli Dedektif Jack Harris

Haberin Devamı

Lala Kent - Memur Yardımcısı Billie Jean

Michael Sirow - Hank Rivers

Tyler Olson - Tommy Rivers

Kelly Greyson - Pam Harris

Mike Burns - MemurFrank Rogers

BAKMADAN GEÇME!