Ölümden döndü sahneye çıktı! Dilber izleyenleri ağlattı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2024 00:16

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘İnci Taneleri’ yedinci bölümüyle ekrana geldi. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka’yı kadrosunda buluşturan dizi yeni bölümüyle nefes kesti.

Haberin Devamı

Dizinin yeni bölümünde,

Zahir’in darp ettiği Dilber’i kanlar içinde gören Azem ne yapacağını bilemedi. Çaresizce olanları izleyen pansiyon sakinleri sağlık ekipleriyle hastaneye gitti.

Yapılan müdahalenin ardından dinlenmesi içi odaya alınan Dilber’in yanına giden Azem ona destek olmaya çalıştı.

Nergis ve Kasım, Azem’i arayıp Dilber ile Piraye arasında tercihlerinin Piraye olduğunu söyledi. Azem ise Dilber’in darp edildiğini ve hastanede onun yanında olduğu bilgisini verdi.

Kendine gelen Dilber, Azem’i karşısında gördü.  Saldırının ardından zor saatler yaşayan Dilber, nasıl göründüğünü sordu. Azem ise dinlenmesi gerektiğini söyleyip geçiştirdi.

Ölümden döndü sahneye çıktı Dilber izleyenleri ağlattı...

Haberin Devamı

‘HERKES YER İÇER HESABI DİLBER ÖDER’ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Azem, ‘bunun bedelini ödeyecek’ sözleriyle Dilber’den sakin kalmasını istedi. Dilber ise ‘Herkes yer içer hesabı Dilber öder’ sözleriyle karşılık verdi.

Aynaya bakan Dilber, gözyaşlarına boğuldu. Azem ise onu teselli etmeye çalıştı; ‘Düzelmeyecek bir şey değil, gönlünden de başka hasar yok’

Azem, İzzet ve Zerre, Zahir’in dükkanına gitti ama Zahir’i orada bulamadı.

Ölümden döndü sahneye çıktı Dilber izleyenleri ağlattı...

CİHAN VE SIRAT BARIŞTI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nusret, Cihan’ı arayıp yeni planını anlattı; ‘Dayıya gidin, mevzuları anlatın raconu o kessin’

Affan dayının yanına giden Cihan, ‘Sırat, Nusret’i bir işe gönderdi. Gönderdiler ama karşı taraf hazırlıklıydı, Nusret vuruldu ve onu dışladılar. Sonra pisliğe gıybete düştüler, ‘itirafçı’ dediler. Biz senden araya grip raconu kesmeni istiyoruz’ dedi.

Affan da ‘Bu aralar yeni bir zıkkımın kökü çıkmış, Sırat’ın bu işlerle bir alakası var mı’ diye sordu. ‘Evet’ cevabını alınca da Cihan ve arkadaşlarına yardım etmeye karar verdi.

Yıldız ve Dilber, Azem hakkında konuştu. Dilber korkusunu dile getirdi; ‘Zahir’e bulaşmasın, tek başına bir şey yaparlar’

Haberin Devamı

Kasım ve Nergis de hastaneye gidip Dilber’e destek oldular.

Ölümden döndü sahneye çıktı Dilber izleyenleri ağlattı...

Hatice ve Suat, Nusret’in ayrılın tepkisi karşısında ne yapacaklarını bilemediler. Cihan’ın annesi Güngör’den yardım isteyen ikili duygularını paylaştı.

Güngör de ‘Nasıl bir hayat düşünüyorsunuz? Bu gangster olacak sen de onun evdeki karısı’ tepkisini verdi. Hatice, ‘Ben hukuk okuyacağım, Suat da bu işleri bırakacak’ dedi.

Affan dayı, Cihan ve Necati’yi yanına alıp Sırat’ın mekanına gitti. Affan, gençleri bir araya toplayıp racon kesti. İki grup arasındaki çatışma son buldu.

Ölümden döndü sahneye çıktı Dilber izleyenleri ağlattı...

Haberin Devamı

'ANNEMİ BABAM ÖLDÜRDÜ'

Cihan, arkadaş olmak istediği Doktor Elif’in yanına gitti. Son buluşmaları kötü geçen ikili birbirlerine açık davrandı. Elif, Cihan’dan ‘Yaşam tarzlarımız farklı’ sözleriyle  uzak durmaya çalıştı. Telefonu çalan Cihan, çağrıyı cevapsız bıraktı. Elif kimin aradığını merak edince  Cihan da görüşürsek ‘gerçek hikayemi sana anlatırım’ dedi.

“Beni arayan babam. Üvey değil öz babam. Aslında üvey olan annem.  Ben 14 yaşımdaydım. Annem de babam da öğretmendi. Ablamla biz de mutluyduk işte. Bir gün okuldan döndüm kapının önünde kalabalık. İnsan böyle bir manzara görünce kalabalığın kendisiyle alakalı olduğunu anlıyor, ya da ben anladım. Ambulans falan... 'Başka birinin başına gelmiştir' diye kalabalığa karıştım. Komşuların bana bakışlarından anlamıştım. Ben geldikçe açıldı insanlar. Annemi gördüm sedyede, iki adam annemi götürüyordu. Annemin kolu sarkıyordu sedyeden, o zaman anladım annemin artık hayatta olmadığını! Polisler dikkatimi çekti. Önümden babamı götürdüler. Normal bir komşu gibi ağlamadan hiçbir şey yapmadan öylece seyrettim. Bir ara ablamı gördüm ağlıyordu, bağırıyordu... Annemi babam  öldürdü.’

Haberin Devamı

'BENİM ADIM ÖZGÜR'

Hikayesini anlatmaya devam eden Cihan, ‘Sosyal hizmetlere yerleştirildim. Her şeyi orada öğrendim. Sonra beni bir aile sahiplendi. Güngör anne ve Ali babam. Rahmetli oldu. Öz babam hapse girdi. Suçunu itiraf etti. Neden yaptığını bilmiyorum. Yıllarca onu öldürmenin planlarını yaptım. Güngör annem 'üzülür' diye unutmaya çalıştım. Ablamı başka aileye verdiler, sonra hiç görmedim. Böyle mazisi olan çocukları değiştirirler. Ya da sen kendin değiştirirsin benim gibi... Özgür’dü aslında benim adım, yurtta çok sevdiğim bir öğretmenim vardı adı Cihan’dı. Ben de Cihan yaptım ismimi.” sözleriyle her şeyi anlattı.

Doktor Elif de Cihan’ın açık sözlülüğüne olumlu karşılık verdi.

Haberin Devamı

Ölümden döndü sahneye çıktı Dilber izleyenleri ağlattı...

AZEM KARARSIZ KALDI

Azem, Kasım ve Nergis’in yanına gitti. Piraye’den iş teklifi alan Azem, sahte belgeler bulması gerektiğini arkadaşlarına anlattı. Kimliğini sakladığı için kötü hisseden Azem ne yapması gerektiği konusunda kararsız kaldı.

İzzet, Azem’in daha önce istediği sahte belgeleri halledebileceğini söyledi. Azem de biraz daha beklesin karşılığını verdi.

DİLBER'E ANLAMLI DESTEK - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilber’in müzikholdeki arkadaşları saldırı sonrası protesto kararı aldı. Dans etmek istemeyen kadınlara eğlenmeye gelen müşteriler de alkışlarla destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.

Azem, Zahir’in kardeşinin evine gitti. Şahin ve eşi, Zahir’in nerede olduğunu bilmediklerini söylediler. Azem, Dilber’in oğlu Alişan’ı alıp annesinin yanına getirdi. Anne-oğulun kavuşması duygusal anlara sahne oldu.

Sıkıntılı günleri atlatan Dilber taburcu olup pansiyona geri döndü. Azem, öğrencisi Erman’ı arayıp yaşananları anlattı. Polis Erman da meseleyle ilgileneceğini söyledi.

Ölümden döndü sahneye çıktı Dilber izleyenleri ağlattı...

DİLBER SAHNELERE GERİ DÖNDÜ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Müzikholün sahibi Kamuran, Dilber’i arayıp sahne almasını istedi. Dilber zor durumda olmasına rağmen teklifi kabul etti.

Dans ederken kötüleşen Dilber, sahnede gözyaşlarına boğuldu. Gözyaşlarını silip oynamaya devam eden Dilber, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yayınlandığı ilk günden beri zirvede olan İnci Taneleri yeni bölümüyle de çok konuşuldu. X kullanıcıları dizinin yedinci bölümünden sonra duygu ve düşüncelerini yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler...

Asya

Gözlerinde biriken yaşları sildi acı bir tebessümle.. Taktı yine mutluluğu yüzüne bir maske gibi. Sakladı tüm hislerini. Herkes mutlu sandı ama o yaralıydı.. Acıyan kırılan kalbinden öperim Dilber. Hazar Ergüçlü rolün hakkını fazlasıyla vermiş

İlyas

Herkes kalp taşır ama düşünceli bir kalbe sahip olan çok azdır

Burak Şentürk

Ne bölümdü, hem ağladık hem de düşündük.

Derya Güler

Kim bilir böyle ne kadar çok hayat var. İzlerken ağlamaktan perişan oldum.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!