Ölene Kadar bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 23:27

Ölene Kadar bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek kadrosuyla gerekse konusuyla dikkat çekmeyi başaran Ölene Kadar dizisinden bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde izleyiciler nefes kesen dakikalar yaşadı. Son bölümde Selvi, ya Dağhan'dan ya da abisinden vazgeçmek zorundaydı. Birinden birini seçmeye mecbur bırakıldı. Dizinin son bölümünün bitmesiyle beraber izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ölene Kadar 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ölene Kadar bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere sürprizlerle dolu dakikalar yaşattı. Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'in başrollerini paylaştığı Ölene Kadar’ın son bölümünde Selvi ve Dağhan’ın yakınlaştığı anlar yüzleri gülümsetirken; Ender’in şantajları izleyenleri şoke etti. Her geçen gün Dağhan’a bağlanan Selvi, zor bir seçim yapmak zorunda kaldı. Peki, Ender’in şantajına maruz kaldığı görülen Selvi’nin seçimi ne oldu? Dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanında yaşanacak olan detayları merak etmeye başladılar. Peki, Ölene Kadar 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Selvi, Ender tarafından alıkonulur. Abisiyle yüzleşir. Yılmaz suçunu itiraf eder. Ve Ender teklifini yineler. Selvi, ya Dağhan'dan ya da abisinden vazgeçmek zorundadır. Birinden birini seçmeye mecbur bırakılmıştır. Peki vicdan terazisinin kefesinde hangisi daha ağır basacaktır? Aşk mı? Aile mi? Öte yandan Dağhan, Selvi'nin birileri tarafından alıkonulduğu öğrenir. Çılgına dönmüş bir halde Selvi'ye ulaşmaya çalışırken, işleri daha da berbat hale getirecek acı bir sürprizle karşılaşır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemine vurgu yapan Ölene Kadar’ın son bölümünde Dağhan'ın Yılmaz ile ilgili yaptığı planın işe yaramaması onu Yılmaz'ın hayatını daha çok araştırmaya sürükledi. Selvi'nin Dağhan'a gösterdiği ilgiden rahatsız olan Yılmaz, kardeşini bir tercih yapmaya zorladı. Bir yandan Dağhan'ın başının yeniden derde girmemesi için uğraşan Selvi, bir yandan da Dağhan'ın tazminat davasının peşine düştü. Babasının katilini bulmak için eski defterleri karıştıran Beril ise babasının odasında bulduğu kâğıdın sırrını Dağhan'la paylaştı. Dağhan'ın Yılmaz'ın peşine düştüğünü anlayan Ender, Yılmaz'la ilgili önemli bir karar aldı fakat bu sırada gelen önemli bir haberle bütün planlar değişti. Yeni planla hem Fahri'nin hem de Dağhan'ın hayatı altüst oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!