Ölene Kadar son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar son bölümde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 11:28

Ölene Kadar son bölümüyle yine nefeslerin tutulmasına sebep oldu. En güzel yıllarını hapishanede geçirmek zorunda kalan Dağhan ve onun yaşadıklarından sorumlu olan Selvi'nin öyküsünü ekrana taşıyan dizisinin son bölümünde Ender ve Yılmaz arasındaki diyaloglar tansiyon yükseltti. Son bölümün ardından Ölene Kadar yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Peki, Ölene Kadar 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ölene Kadar son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Ekranların başladığı günden itibaren izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan dizisi Ölene Kadar'ın ekrana gelen son bölümü olan 4. bölümde heyecan doruktaydı. Dağhan'ın Yılmaz ile ilgili yaptığı planın işe yaramaması onu Yılmaz'ın hayatını daha çok araştırmaya sürükledi. Dağhan'ın hamlelerinden tedirgin olan Ender, Yılmaz'a zarar vermeye kalkıştı. Nefes kesen son bölümün ardından izleyiciler Ölene Kadar yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Ölene Kadar 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Ölene Kadar 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

ÖLENE KADAR KADAR YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Haberin Devamı

Dağhan'ın Yılmaz ile ilgili yaptığı planın işe yaramaması onu Yılmaz'ın hayatını daha çok araştırmaya sürükler. Selvi'nin Dağhan'a gösterdiği ilgiden rahatsız olan Yılmaz, kardeşini bir tercih yapmaya zorlar. Bir yandan Dağhan'ın başının yeniden derde girmemesi için uğraşan Selvi, bir yandan da Dağhan'ın tazminat davasının peşine düşer. Babasının katilini bulmak için eski defterleri karıştıran Beril ise babasının odasında bulduğu kâğıdın sırrını Dağhan'la paylaşır. Dağhan'ın Yılmaz'ın peşine düştüğünü anlayan Ender, Yılmaz'la ilgili önemli bir karar alır fakat bu sırada gelen önemli bir haberle bütün planlar değişir. Yeni planla hem Fahri'nin hem de Dağhan'ın hayatı altüst olacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dağhan'ın Yılmaz ve Selvi ile olan sürpriz buluşması eski defterlerin açılmasına sebep olurken Yılmaz'ın anlattıkları Dağhan'ın aklında soru işaretleri bırakır. Dağhan'ı esaretten kurtarıp özgürlüğüne kavuşturan Selvi ise şimdi abisini ateşe atmış olmanın sıkıntısını yaşamaktadır. Abi kardeş arasındaki ipler gerilirken notu gönderen kişinin kimliği esrarını korumaktadır. Cinayetin ardındaki sır perdesini aralamak isteyen Dağhan, kendini eski aşkı Beril'in karşısında bulur. Bu durum Beril'i kaybetme korkusuyla paranoyaklaşan Ender'i çileden çıkartacaktır. Diğer yandan gerçeklerin ortaya çıkma tehlikesiyle burun buruna gelen Ender ve Yılmaz, notu gönderen kişiyi bulmak için kolları sıvar. Fakat onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Yıllar sonra babasının odasına girip katille ilgili ipucu arayan Beril ise Sezai'nin odasında bulduğu şey yüzünden bir hayli şaşıracaktır. Asıl katilleri bulma yolunda her şeyi göze alan Dağhan, Yılmaz'ın peşine düşerken Selvi için işler iyice zorlaşır. Bir yandan gerçeği arayan Dağhan'ın yanında olmaya çalışan Selvi diğer yandan abisini ondan korumak zorundadır, fakat bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. 

 

BAKMADAN GEÇME!