Ogeday GiriÅŸken sevgilisi Ä°layda Yalçın'dan ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Ogeday Girişken sevgilisi İlayda Yalçından ayrıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 11:50

Adını Survivor yarışmasıyla geniş kitlere duyuran Ogeday Girişken sevgilisinden ayrıldı. Survivor 2017'nin şampiyonu milli kürekçi Ogeday Girişken kötü haberi sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu. Survivor Ogeday, uzun süredir aşk yaşadığı İlayda Yalçın'la anlaşarak ayrıldığını söyledi. Ogeday, sevgilisiyle olan bütün fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı.Aynı şekilde İlayda Yalçın'da eski sevgilisine ait bütün paylaşımlarını sildi.

Haberin Devamı

Survivor 2017'nin şampiyonu milli kürekçi Ogeday Girişken, kötü haberi sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu. Survivor Ogeday, uzun süredir aşk yaşadığı İlayda Yalçın'la anlaşarak ayrıldığını söyledi.

Açıklamanın üzerine Ogeday, sevgilisiyle olan bütün fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı.Aynı şekilde İlayda Yalçın'da eski sevgilisine ait bütün paylaşımlarını sildi.

OGEDAY GÄ°RÄ°ÅžKEN KÄ°MDÄ°R?

ÂOgeday GiriÅŸken 1992 yılında Adana ÅŸehrinde doÄŸdu ve beraberinde eÄŸitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eÄŸitimi için girdiÄŸi bir sınav sonucunda bir baÅŸarı elde etti ve Marmara Ãœniversite' sinde Beden EÄŸitimi ve spor öğretmenliÄŸi bölümünü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eÄŸitimini tamamladı. Sporcu kimliÄŸi ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe ' de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Erken yaÅŸlarda kürek sporuna gönül veren Ogeday ülkemize sayısız ÅŸampiyonluklar getirerek baÅŸta ailesini ve ülkesini oldukça onurlandırdı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday GiriÅŸken 2017 yılında baÅŸlayacak olan Survivor takımına seçildi ve yarışmanın sonunda ÅŸampiyon oldu.
  1992 yılında doğan ve büyüyen Ogeday Girişken üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi' nde tamamladıktan sonra Fenerbahçe spor kulübünün kürek sporunda kürek takımında yer alarak milli olmayı da başarmıştır. Dünya çapında gerçekleşen Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası' nda bizleri en güzel şekilde temsil ederek milli takımı adına oldukça mücadele verdi. ve yarışmayı 8. sırada tamamlayarak ülkemizi gururlandırdı.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!