Ogeday Girişken kimdir, kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Ogeday Girişken kimdir, kaç yaşındadır Ne iş yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 19:45

Survivor Ogeday, gönüllüler takımının resmi olarak liderliğini yapmasa da takım içerisinde sergilediği başarılı oyunlarla gizli bir liderlik konumunu elde ettiğini gözler önüne seriyor. Sivil hayatında profesyonel sporcu olan Survivor Ogeday, takımına kazandırdığı müsabakalar ile ismini sıkça zikrettiriyor. Peki, Survivor Ogeday kimdir? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Ogeday Girişken izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Ogeday Girişken'in ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Oyunlarda gösterdiği performansla arkadaşları arasında oldukça sevilen Ogeday survivor'ın favori adaylarından biri olarak görülüyor. Peki, Ogeday Girişken kimdir? Kaç yaşındadır?

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da tamamlamıştır. Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olan Ogeday, ülkemizi milli formayla temsil ediyor.

Litvanya'da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonası'nda Milli takım adına mücadele eden kürekçi Ogeday Girişken şampiyonayı 8. sırada tamamladı.

Haberin Devamı

Kürek sporu içine girince “bana en yakın sporun bu olduğunu anladım” diyen Girişken, karşılaştığı zorlulukları “Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.” sözleriyle dile getirdi. Kamplardan ötürü sosyal hayatının minimize olduğunu söyleyen Girişken, kürek sporunda önemli olan “kuvvetli çekmek” değil, aynı zamanda balans, teknik ve mental desteğinin çok önemli olduğunu söyledi.

Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun sözleriyle tanıtım videosunda dikkat çeken Girişken’in performansı, gönüllüler takımını etkileyecek durumda. Yaptığı spordan ötürü vücut kaslarını en iyi şekilde kullanabilen sporcu, yarışmadaki birçok kulvardaki performansı takımını iyi bir yere getirebilir.

BAKMADAN GEÇME!