O Ses Türkiye yarışmacısı Sofia Saakaşvili kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yarışmacısı Sofia Saakaşvili kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2020 19:55

O Ses Türkiye yarı final mücadelesi devam ederken yarışmacıların hayatları izleyenler tarafından merak konusu oldu. Murat Boz'un takımından yarı finale kalan O Ses Türkiye yarışmacısı Sofia Saakaşvili de bu isimlerden biri oldu. Sesiyle büyük beğeni toplayan Sofia Saakaşvili'nin hayatını merak edenler 'Sofia Saakaşvili kimdir?' sorusuna yanıt arıyor. Peki, Sofia Saakaşvili kaç yaşında ve nereli? İşte, Sofia Saakaşvili'nin biyografisi.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarının büyük beğeniyle izlenen programı O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı yaşanacak. O Ses Türkiye'de Murat Boz'un takımından yarı finale kalan Sofia Saakaşvili'nin kim olduğu merak konusu oldu. Televizyonseverler Sofia Saakaşvili'nin özel yaşamı hakkında bilgi almak için internette araştırma yapıyor. Peki, O Ses Türkiye yarışmacısı Sofia Saakaşvili kimdir?

O Ses Türkiye'de en çok dikkat çeken isimlerden olan Sofia Saakaşvili, sesiyle büyük beğeni topluyor. İşte, Sofia Saakaşvili hakkında merak edilenler...

Gürcistan'dan yarışmaya katılan Sofia Saakasvili, yıllar önce ülkesinde "Xfactor" isimli yarışmada boy göstermişti. İddialı isim için Jüri üyesi Hadise "Ben 9 yıldır bu programdayım, böyle bir ses duymadım" demişti.

Sofia Saakasvili, Bang Bang şarkısı ile de sosyal medyaya damga vurmuştu.

BAKMADAN GEÇME!