O Kız yayınlanan yeni bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi…Ozan, Kadir’in Zeynep’in babası olduğunu öğrendi…

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2022 12:32

Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi O Kız, 5’inci bölümü ile ekrana geldi. Gerek hikayesi gerekse oyunculuk performansları ile her daim çok konuşulan dizinin ekrana gelen yeni bölümü yine seyirciden tam not aldı.

Haberin Devamı

Heyecanı yüksek, sürükleyici bir bölüm ile ekrana gelen diziye bu hafta Ozan’ın bıçaklanması sonrasında yaşanan gelişmeler damga vurdu. Ozan, Hakkı’nın tuttuğu bir adam tarafından bıçaklandı. Bu olay karşısında panik olan Zeynep ne yapacağını bilemezken, Kadir ise onlara yardım etti. Bu sırada eve geri dönen Fevzi, Zeynep ile Kadir’in yardımıyla Ozan’ı hastaneye yetiştirdi. Olayların araştırılmasının ardından Hakkı, azmettirme suçuyla gözaltına alındı. Hastaneden sonra eve gelen Ozan, annesi ve kardeşlerini karşısında görünce şoke oldu. Ozan'ın gerçek tarafını ilk kez gören Zeynep'e, Ozan’ın annesinden büyük destek geldi. Dizinin finalinde ise nefesler tutuldu. Ozan’ın gerçekte Kadir'in kim olduğunu öğrenmesi yeni bölüme dair merakı iyice arttırdı.

O Kız yayınlanan yeni bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi…Ozan, Kadir’in Zeynep’in babası olduğunu öğrendi…


Haberin Devamı

O Kız ekrana gelen yeni bölümüyle sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Sosyal medya kullanıcılarının da gündemine oturan dizi birçok yorum aldı. Ayrıca Erkan Petekkaya oyunculuğu ile yine kullanıcılardan tam not aldı.

 O Kız’ın yönetmen koltuğuna Deniz Yılmaz Şayir otururken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

 O Kız, yeni bölümü ile 26 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!