O Kız son bölüme Zeynep'in Ozan ve Sitare'nin yasak aşkını öğrenmesi damga vurdu... İşte O Kız 20. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

O Kız son bölüme Zeynepin Ozan ve Sitarenin yasak aşkını öğrenmesi damga vurdu... İşte O Kız 20. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2023 02:09

O Kız 21. son bölüm izleme ekranı internet platformundan yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 1 Şubat tarihli 20. son bölümünde, Ozan Zeynep'e evlenme teklif ederken, Doruk'un Melek ve Kadir arasındaki yaşananlardan şüphelenmesi dikkat çekti. Dizinin finalinde Ozan ile nişanlanan Zeynep'in gecenin sonunda Melek'in de katkılarıyla gerçeklerle yüzleşerek yasak aşkı öğrenmesi ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için O Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan O Kız'da bu hafta Doruk, Zeynep’e hiç belli etmese de duygusal olarak ağır bir yıkım yaşarken Zeynep ise Türkan'ın baskısıyla Ozan'la nişanlanmak zorunda kaldı. Sitare ve Ozan'ın ilişkisini Melek'in sayesinde öğrenen Zeynep'in ne yapacağı ise merak dolu anlara neden oldu.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 1 Şubat Çarşamba günü yayınlanan 20. Bölümünde Ozan'ın evlilik hamlesi olayların karışmasına sebep oluyor!

Melek ve Doruk’u öpüşürken gören Kadir büyük bir duygusal yıkım yaşar ve kimseye gözükmeden ortadan kaybolur. Ailesi endişeli bir şekilde Kadir’i ararken, Sitare Kadir’i kendi kapısında bulur. Melek ve Doruk’u gördükten sonra kalbi aşk acısıyla paramparça olan Kadir, aşk acısını konuşmak için Sitare’ye gitmiştir. Zeynep’in gerçekten Ozan’la evlenmek istediğine inanan Doruk, Zeynep’e hiç belli etmese de duygusal olarak ağır bir yıkım yaşamaktadır. Zeynep ise Ozan konusunda karşı karşıya kaldığı emrivakinin zorluğu içindedir. Zeynep’in nişanlanmasıyla ağır darbe alan Doruk, nişanda Kadir ve Melek arasında bir tuhaflık olduğunu sezmiştir. Minicik bir şüphenin peşine takılır ve öğrendikleri karşısında dehşete düşer.

Haberin Devamı

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!