O Kız son bölüm İzleme ekranı yayınlandı! O Kız 21. son bölüme Zeynep'in annesinin Melek olduğunu öğrenmesi damga vurdu...

Güncelleme Tarihi:

O Kız son bölüm İzleme ekranı yayınlandı O Kız 21. son bölüme Zeynepin annesinin Melek olduğunu öğrenmesi damga vurdu...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2023 02:13

O Kız 21. son bölüm izleme ekranı internet platformundan yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 22 Şubat tarihli son bölümünde, Sitare ve Ozan hesaplaşmasını duyan Zeynep nişanı terk ederken, büyük sırrı öğrenmesi bir şoka daha neden oldu. Dizinin final anında Kadir'in Zeynep'e Melek'in öz annesi olduğunu söylemesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından diziyi ekran başında izleyemeyenler O Kız son bölümü izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için O Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 22. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan O Kız'da bu hafta annesinin boşluğunu Sitare ile dolduran Zeynep, ondan bunca zamandır kandırılmış olmanın hesabını sorarken, babasından Müjgan diye bildiği kişinin aslında yılar önce onu terk eden annesi Melek olduğunu öğrenmesi şoke etti. Dizinin yeni bölüm fragmanında Doruk ve Zeynep'in baş başa zaman geçirmesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 22 Şubat Çarşamba günü yayınlanan 21. Bölümünde Sitare'nin dünyası başına yıkılıyor!

Sitare ve Ozan hesaplaşması kıran kırana devam ederken, Zeynep daha fazla dayanamaz ve ortaya çıkar. Sitare ve Ozan dev bir şok yaşar, Zeynep onlara açıklama yapma fırsatı bile vermeden nişanı terk eder. Melek, dünyası başına yıkılmış olan Zeynep’i avutmak için hemen devreye girerken, Sitare ikisini yan yana gördüğü an Melek’in oyununa geldiğini anlar ama ilk kez pozisyon alamayacak kadar gafil avlanmış haldedir. Sitare topa hızla Kadir’i sokar. Kadir’e, Zeynep’in ona küstüğünü anlatıp, ondan yardım ister. Küslüklere hiç dayanamayan Kadir, Sitare ve Zeynep’i barıştırmak için kolları sıvar ve ikisini bir emrivakiyle bir araya getirir. Sitare, Zeynep’le yalnız kalma fırsatı bulduğu an yapabileceği tek şeyi yapıp, ona Ozan’la ilgili günah çıkartır.

Haberin Devamı

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


O Kız 22. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Zeynep Melek'in annesi olduğunu öğreniyor!

Melek Zeynep'e annesi olduğunu itiraf ediyor. Zeynep ise Doruk ve Melek'e kızıyor. Kadir Melek ile beraber gidip Zeynep'i ve ailesini terk ediyor.

O Kız yeni bölümleriyle çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!