O Kız son bölüm İzleme ekranı yayınlandı! O Kız 19. son bölüme Melek ve Doruk'un öpüşmesi Kadir'i yıktı...

Güncelleme Tarihi:

O Kız son bölüm İzleme ekranı yayınlandı O Kız 19. son bölüme Melek ve Dorukun öpüşmesi Kadiri yıktı...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2023 02:11

O Kız son bölüm izleme ekranı internet platformundan yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 25 Ocak tarihli 19. son bölümünde, Melek, Türkan ve İsmail ile yıllar sonra bir araya gelip hesaplaşırken; Kadir'in büyük aşkı Melek'i Doruk'u öperken görmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından diziyi ekran başında izleyemeyenler O Kız 19. son bölümü izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için O Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

O Kız 19. son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan O Kız'da bu hafta babası ve Melek'i konuşurken gören Zeynep, ikisinin yakınlığına bir anlam veremezken Melek ile buluşan Kadir, birlikte aldıkları kararı babasına söyledi. Dizinin final anında ise Doruk ile konuşmak için ajansa giden Kadir'in onu Melek'i öperken görmesi şoke etti.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 25 Ocak Çarşamba günü yayınlanan 19. Bölümünde Kadir, ailesini karşısına alıyor!

Zeynep, babasını Melek’le birlikte görmenin şaşkınlığını yaşarken, Melek durumu idare etmeye çalışır ama Kadir’in yalan söylemeyi becerememesi yüzünden durum hızla sarpa sarar. Hızlı bir şekilde oraya gelen Sitare, durumu kıvrak bir şekilde idare eder. Doruk ve Ozan arasında, görünürde ajanstaki küçülme yüzünden, gerçekte ise Zeynep yüzünden büyük bir gerilim yaşanır. Melek ve Sitare’nin de şahit olduğu bu gerilim sırasında, Doruk Ozan’a gizemli ‘esas sevgilisiyle’ ilgili sert bir imada bulunur ve Sitare ne kadar üstünü kapamaya çalışsa da Melek, Ozan’ın hayatında başka biri olduğu imasını aklının bir köşesine koyar. Sitare, İsmail ve Türkan’ı, Melek’le karşı karşıya getirir. Kendini bir anda Türkan ve İsmail’in karşısında bulan Melek neye uğradığını şaşırırken, dev yüzleşme özellikle İsmail açısından çok sert ve vurucu geçer.

Haberin Devamı

O Kız, heyecan dolu yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!