O Kız ilk bölüme Zeynep'e kurulan sosyal medya tuzağı damga vurdu... İşte Kanal D'nin yeni dizisi O Kız 1. bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

O Kız ilk bölüme Zeynepe kurulan sosyal medya tuzağı damga vurdu... İşte Kanal Dnin yeni dizisi O Kız 1. bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2022 02:08

O Kız 1. bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizisi “O Kız” 21 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Duygu yüklü bölümüyle izleyicilerin kalbine dokunan dizide 5 yaşında bir çocuğun zekasına sahip Kadir ve kızı Zeynep’in hikayesi dikkat çekerken, Ozan'a karşı hayranlık besleyen Zeynep'e yapılan saldırı ekranlara damga vurdu. Krizi fırsata çeviren Sitare'nin kurduğu tuzak ise çarpıcı gelişmelerden oldu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, O Kız ilk bölüm full HD izleme ekranı ve 2. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

O Kız ilk bölüm tek parça ekranlara geldi. Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın paylaştığı, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizinin 1. bölümünde, Zeynep ile Ozan arasında sınırları aşan olay çarpıcı gelişmelerde oldu. Ozan'ın Zeynep'e saldırdığını öğrenen Sitare'nin olanları sosyal medyada paylaşması ise merak dolu anlara neden oldu. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

O KIZ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendi halinde sıradan bir genç kız olan Zeynep, zeka geriliğine sahip babası ve yaşlı dedesiyle birlikte, halasının evinde yaşar. Zeynep’in en büyük hayali, enişte baskısı altında, sığıntı gibi hissettikleri evden kurtulmalarını sağlayacak kadar para kazanmaktır. Zeynep’in hayatı bu mütevazi hayaline kavuşamadan kökünden değişir. Her şey, halasına yardım etmek için takipçisi olduğu ünlü bir internet fenomeninin evine temizliğe gitmesiyle başlar. Son dönemin popüler ismi Ozan Mert’in yaptıkları hem Zeynep’in hem de Ozan’ın hayatının gidişatını dönüşü olmayan şekilde değiştirir. Ozan’ı sıfırdan en tepeye çıkarmış olan ajans sahibi Sitare Somer, duruma el koyar. Sitare, bedeli ne olursa olsun krizi fırsata çevirmek zorundadır. Zeynep’in payına ise hayatı parçalanırken, hayallerinin bile ötesine kavuşmak düşecektir.

Haberin Devamı

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


O Kız 2. Bölüm Fragmanı yayında! Oyuna gelen Zeynep'i zor günler bekliyor!

Ozan ve Sitare'nin oyununa gelen Zeynep zor zamanlar ile karşı karşıyadır. Hem Zeynep hem de Kadir için artık hayat eskisi gibi olmayacaktır.

O Kız yeni bölümüyle 28 Eylül Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!