O Kız final bölümü izleme ekranı! O Kız 24. son bölüme Ozan'ın Zeynep'i kaçırması damga vurdu... İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

O Kız final bölümü izleme ekranı O Kız 24. son bölüme Ozanın Zeynepi kaçırması damga vurdu... İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2023 02:21

O Kız final bölümü izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 15 Mart tarihli son bölümünde, Melek ile Sinan'ın konuşmalarına şahit olan Zeynep, ailesinin annesinden neden nefret ettiğini öğrenirken, Ozan'ın Zeynep'i kaçırması ekranlara damga vurdu. Ozan, canlı yayın açarak yaşananları takipçilerine izletirken 24. son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı erişime açıldı. İşte, O Kız son bölüm izleme ekranı ve final bölümünde yaşananlar.

Haberin Devamı

O Kız 24. son bölümle final yaparak sevenlerine veda etti. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan O Kız'ın final bölümünde Zeynep'i kaçıran Ozan'ın çıkan arbedede Sitare'yi vurması heyecan dolu anlara neden oldu. Sinan elinde DNA sonucu ile Zeynep ve Kadir'in evine gelirken Zeynep, Kadir'in kızı çıktı. Dizinin final bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 15 Mart Çarşamba günü yayınlanan final bölümünde Zeynep'in hikayesi başka bir yöne evriliyor!

Çiftlikte gerilim devam ediyor. Sinan, Zeynep’in karşısında, durumu nasıl açıklayabileceğine dair en ufak bir fikri olmadan bir şeyler gevelemeye çalışırken Zeynep’in yaşadığı şok yerini hızla öfkeye bırakıyor. Sinan, artık işin şakası kalmadığının farkındadır. Mecburen gözünü karartır. Bir anda, tamamen plansızca, orada ne yaptığını itiraf etmeye başlıyor.

Haberin Devamı

Sitare, Kadir’in koluna girmiş, ahırı yavaş yavaş arkalarında bırakıyorlar ama Sitare, onun kafasını dağıtmak için sahte bir enerjiyle konuşup dursa da Kadir durgun ve hala kendini tutamadan dönüp dönüp ahıra doğru bakıyor. Gençliğinden yaşadığı travmaları aklından çıkaramıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!