O Kız final bölümü fragmanı yayınlandı! O Kız 23. son bölüme Zeynep'in gerçek babasını öğrenmesi damga vurdu! İşte son bölüm izleme ekranı

Güncelleme Tarihi:

O Kız final bölümü fragmanı yayınlandı O Kız 23. son bölüme Zeynepin gerçek babasını öğrenmesi damga vurdu İşte son bölüm izleme ekranı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2023 02:05

O Kız 23. son bölüm izleme ekranı internet platformundan yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 8 Mart tarihli son bölümünde, Zeynep'in menajeri olarak toplantıya katılan Melek, karşısında Sinan'ı görünce şoke olurken, Zeynep'in kendisinden gizlenen gerçek babasıyla yüzleşmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yayınlanan final bölümü fragmanında Ozan'ın Zeynep ve Kadir'e yaptıkları dikkat çekti. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için O Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 24. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan O Kız'da bu hafta Sitare, konut projesinin lansmanı için Türkiye'ye dönen Sinan'ı reklam filminde Zeynep'i oynatmaya ikna etti. Halası ve dedesinin kendisinden bir şeyler sakladığından şüphelenen Zeynep, olup biteni anlamak için Melek'in evine taşınırken gerçek babasının Sinan olduğunu öğrenmesi çarpıcı gelişmelerden oldu.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 8 Mart Çarşamba günü yayınlanan 23. Bölümünde Zeynep gerçek babasıyla tanışıyor!

Melek de Kadir de yıllar sonra yeniden çiftlikte olmaktan ağır etkilenir. Melek ve Sinan gözlerden uzak bir köşede çiftlikle ilgili büyük bir gerilim yaşarken, eski günlere dalıp gitmiş olan Kadir ise Zeynep’i sarsan şiddetli bir duygu patlaması yaşar. Zeynep babasının o çiftlikte büyüdüğünü böylece öğrenir ama onu bu hale getiren şeyin ne olduğunu öğrenemez.

Haberin Devamı

İstanbul’da ise Kadir ve Zeynep’in (Kadir’le yaptıkları telefon konuşması sayesinde) çiftlikte olmaları İsmail ve Türkan’ı sarsar.

Diğer yanda Melek ve Sinan arasındaki gerilim tırmanırken Sitare kimse bir şey anlamadan araya girmek ve tansiyonu düşürmek zorunda kalır. Sinan’la yalnız kaldıkları an ise kendini Sinan’ın hedefinde bulur.

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

O Kız 24. Bölüm Fragmanı - FİNAL yayında! Ozan korkunç bir plan yapıyor!

Gerçek babasının Sinan olduğunu öğrenen Zeynep yıkılmıştır. Ancak asıl yıkımı Zeynep'i kaybettiğini düşünen Kadir yaşar. Kızından ayrı kalmak onun o masum kalbini çok yaralar. Ozan ise süregelen hırslarının esiri olmuştur. Merkezinde Zeynep olan korkunç bir plan yapar. Artık her şey o tetiğin ucundadır. Zeynep'e ne olacak?

O Kız final bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!