O Kız dizisi ne zaman başlıyor? İşte O Kız dizisi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

O Kız dizisi ne zaman başlıyor İşte O Kız dizisi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2022 11:03

O Kız dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan O Kız dizisi için geri sayım başladı. Dizi yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak. Yayınlanan fragmanda Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer’in oyunculukları dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Peki, O Kız dizisi oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir?

Haberin Devamı

O Kız dizisi oyuncuları ve konusu yoğun ilgi görüyor. O Kız dizisi oyuncuları arasında yer alan Erkan Petekkaya, Kadir karakterini canlandıracak. Kadir’in, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.

O KIZ DİZİSİ OYUNCULARI

O Kız dizisi oyuncuları arasında Erkan Petekkaya(Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) yer alıyor.

Haberin Devamı

O KIZ DİZİSİ KONUSU

Ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan Erkan Petekkaya, O Kız'da 'Kadir'e hayat verecek Kadir’in, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!