O Kız 8. son bölüme Kadir'in Sitare'ye yaptığı sürpriz damga vurdu! İşte O Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

O Kız 8. son bölüme Kadirin Sitareye yaptığı sürpriz damga vurdu İşte O Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2022 02:20

O Kız son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 9 Kasım tarihli 8. son bölümünde, Doruk'un ani geri dönüşü Sitare'yi büyük bir çıkmaza sürüklerken, Zeynep'in Sitare tarafından Doruk’a karşı manipüle edilmesi dikkat çekti. Dizinin final anında ise Kadir'in Sitare'ye yaptığı sürpriz ekranlara damga vurdu. İşte, O Kız 8. son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan O Kız'da bu hafta Doruk, kilitli kapıların ardında elleri ve ağzı bağlanarak hapsedilen babasını bulurken Bütün dünyası bir anda başına yıkılan Sitare'nin, teselliyi Kadir'de bulması dikkat çekti. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Kadir'e yaklaşmaya çalışan Sitare'ye gelen sert uyarı çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 9 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 8. Bölümünde Sitare'nin üvey oğlu Doruk'un ortaya çıkması dengeleri değiştiriyor!

Sitare’nin üvey oğlu Doruk, Zeynep ve Ozan’ın hayatına da hızlı bir giriş yapar. Sitare, var gücüyle Doruk tehdidinden kurtulmaya çalışırken, Ozan’ın Sitare’ye misilleme yapıp Zeynep’i takipten çıkmasıyla başlayan Ozan ve Doruk iş birliğiyle beklenmedik bir noktaya varır. Ozan artık Doruk’la birlikte Sitare’nin karşısındayken, yanında ise bütün sadakatiyle Zeynep vardır.

Haberin Devamı

Zeynep, Sitare tarafından Doruk’a karşı hızla manipüle edilir ve Sitare’ye duyduğu güvenle Doruk’a karşı daha tanışır tanışmaz gardını alır. Sitare’nin, Doruk’la ilgili uyarılarına kulak asmayan Ozan ise onunla gizemli bir anlaşma için el sıkışmaktan dahi geri durmaz. Diğer yanda Kadir, Sitare ile yaptıkları kahvaltıdan beri üst katta ‘gezen adamı’ gördüğü konusunda inatçıdır. Sitare ile yeniden karşılaştıklarında nihayet ne gördüğünü ona da söylemesiyle Sitare hayatının en riskli kararlarından birini verir. Ancak Sitare ne yaparsa yapsın Kadir’in ona bir sürprizi daha vardır.

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


O Kız 9. Bölüm Fragmanı yayında! Kadir'le Sitare arasında samimi anlar!

Sitare, Kadir'in kendisine gösterdiği şefkatten etkilenir. İkili arasında samimi anlar yaşanırken oğlunun yeniden üzülmesini istemeyen İsmail, Sitare'yi sert bir dille uyarır!

O Kız yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!