O Kız 5. son bölümde Ozan ve Kadir'in tanışması dikkat çekti! İşte O Kız son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

O Kız 5. son bölümde Ozan ve Kadirin tanışması dikkat çekti İşte O Kız son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2022 01:59

O Kız 5. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok konuşulan dizisi O Kız'ın 19 Ekim tarihli son bölümünde nişandan kaçan Zeynep’in Ozan’ın katıldığı organizasyon sırasında basının karşısında sevgili olduklarını itiraf etmesi ortalığı karıştırdı. Dizinin final anında ise Ozan'ın Zeynep'in babasının Kadir olduğunu öğrenmesi dikkat çekti. İşte, O Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 5. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan O Kız'da bu hafta Zeynep’in hayatındaki değişiklikler ailesini de etkilemeye başlarken Kadir ve Zeynep kendilerini bambaşka bir maceranın ortasında bulması dikkat çekti. Sitare’nin eline düşen Zeynep köprüleri yakarken, Ozan ve Kadir'in tanışması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 19 Ekim Çarşamba günü yayınlanan 5. Bölümünde Zeynep ve Ozan'ın hayatında büyük değişimler yaşanıyor!

Nişandan kaçan Zeynep’in Ozan’ın katıldığı organizasyon sırasında basının karşısında sevgili olduklarını itiraf etmesi ortalığın birbirine girmesine neden olur. Zeynep’in hayatındaki değişiklikler ailesini de etkilemeye başlarken Kadir ve Zeynep kendilerini bambaşka bir maceranın ortasında bulur.

Haberin Devamı

Ozan ise, hayatının en kritik anında karşısında bulduğu Kadir’in kim olduğu gerçeğinin peşindedir. Bu hamlesiyle Sitare’nin eline düşen Zeynep köprüleri yakmıştır ve Sitare ne isterse yapmaya hazırdır. Ve Sitare gaza basar. Zeynep ve Ozan’ın pembe aşk hikayesi başlar. Ancak Hakkı’nın devreye girmesiyle yaşananlar aşk hikayesini sosyal medyadan 3. sayfaya taşır. Yaşananlar Sitare’nin bile hesaplayamadığı boyuta gelir. Çığ gibi büyüyen olaylar hem Zeynep ve Ozan için hem de aileleri için beklemedikleri sonuçlar doğurur.

Zeynep’in büyük itirafı ne olacak? Zeynep ve Ozan cephesinde yaşanan büyük değişim ne? Ozan’ı Kadir mi, bir başkası mı yaraladı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!