O Kız 4. son bölümde Zeynep'in Ozan itirafı şoke etti! İşte O Kız son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

O Kız 4. son bölümde Zeynepin Ozan itirafı şoke etti İşte O Kız son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2022 01:18

O Kız 4. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi “O Kız”ın 12 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde, Zeynep'in herkesin iyiliği için Sitare’nin teklifini kabul etmesi dikkat çekti. Nimet ve Sibel'in konuşmalarını duyan Zeynep'in evlenmekten vazgeçmesi ve Ozan'ın basın açıklaması yaptığı sırada herkesi şoke eden o sözleri söylemesi ekranlara damga vurdu. İşte, O Kız son bölüm full HD izleme ekranı ve 4. son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan İzleyicinin büyük beğenisini kazanan dizinin son bölümünde, Fevzi ile konuşan Hakkı, Zeynep’ten vazgeçmediğini söyleyince işler daha da karışırken Bunlar yaşanırken birbirlerinin ailelerinden habersiz olan İpek ve Salih ise görüşmeye başlaması çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin final anında ise basın toplantısına gelen Zeynep'in gazetecilere Ozan'la sevgili olduklarını açıklaması haftaya dizide heyecan dolu anların yaşanacağının sinyallerini verdi.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 12 Ekim Çarşamba günü yayınlanan 4. Bölümünde Zeynep, herkesin iyiliği için kendisini feda ediyor!

Zeynep perişan halde mahalleye dönerken Kadir ve Ozan da arabayla dolaştıktan sonra tekrar mahalleye ulaşmıştır. Babasıyla evden atılmış olması ve öğrendiği her şey Zeynep’i hayat karşısında çaresiz bırakır. Ama bakalım bu çaresizlik Sitare’nin teklifini kabul etmesine yetecek midir?

Haberin Devamı

Kadir parayı Nimet’e verdiğine kimseyi inandıramaz. Zeynep babasının asla yalan söylemeyeceğini bilir ama Nimet geri adım atmaz. Kaybolan para Zeynep ve Kadir için aile içindeki ortamı her geçen gün daha dayanılmaz hale getirir. Bunlar yaşanırken birbirlerinin ailelerinden habersiz olan İpek ve Salih ise görüşmeye başlar. En sevdikleri insanlar karmaşık bir ilişkinin içindeyken, Salih, Mine ile arasındaki toksik ilişkiden kurtulup İpek’le gerçek bir ilişki kurmayı başarabilecek midir? Bu arada Fevzi ile konuşan Hakkı, Zeynep’ten vazgeçmediğini söyleyince işler daha da karışır. İsmail’in hastaneden çıkıp eve dönüşü, Zeynep’i herkesin iyiliği için kendisini feda etmek zorunda bırakır. Ama verdiği kararı sonuna kadar uygulaması o kadar da kolay değildir.

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!