O Kız 2. son bölümde Zeynep'e verilen ceza yürek burktu! İşte O Kız son bölüm ve 3. yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

O Kız 2. son bölümde Zeynepe verilen ceza yürek burktu İşte O Kız son bölüm ve 3. yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2022 02:01

O Kız 2. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında 28 Eylül Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıkan O Kız'da Ozan ve Sitare'nin ifşa oyunu Zeynep'i zor bir durumun içine sokarken, yüzünün belli olduğu görüntülerin internete sızması aileyi şoke etti. Dizinin finalinde ise Zeynep'e eniştesinin ceza verip odaya kilitlemesi dikkat çekerken karşısında Ozan'ı bulması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, o Kız 2. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın paylaştığı, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizinin 2. bölümünde bu hafta yaşanan skandal Zeynep'in hayatını alt üst etti. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Ozan'ın Zeynep'le yeni bir oyuna başlaması ise ekranlara damga vurdu. O Kız dizisinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 28 Eylül Çarşamba günü yayınlanan 2. Bölümünde Zeynep ve Ozan'ın görüntüleri basına sızdırılıyor!

Sitare görüntüleri sosyal medyaya sızdırınca, Zeynep’in hayatının ortasına kocaman bir bomba düşer. Genç kızın hayatı artık dönüşü olmayacak şekilde değişmeye başlamıştır. Zeynep ise, başına gelenlerle uğraşmaya çalışırken henüz büyük değişimin eşiğinde olduğunun farkında değildir.

Haberin Devamı

Yaşananlar kendisinden saklanmaya çalışılsa da Kadir, çocuksu masumluğu ile etrafında dönen meselelere dahil olmaktan kendini alıkoyamaz. Sitare’nin kontrolünde yayılan görüntüler Ozan’ın içine düştüğü durumdan yakasını kurtarmasını sağlayacakken işler bir anda sarpa sarar. Zeynep birkaç gün önce aklının ucundan bile geçiremeyeceği kadar inanılmaz şeyler yaşamaktadır. Bütün bunlar ona birkaç gün önce yapmayı asla düşünmeyeceği şeyler yaptırır. Ama hayatı düzene girmek yerine baş döndürücü bir hızla karmaşıklaşır.

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


O Kız 3. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, Sitare'nin teklifine ne cevap verecek?

Ozan, Zeynep'in yanına gittiğinde tüm hayatına şahit olur. Fevzi çıldırıp Zeynep'e saldırınca durumlar daha da kaos bir hal alır. Öte yandan Sitare'nin Zeynep'e bir teklifi vardır. Zeynep bu teklife ne yanıt verecek?

O Kız yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!