O Kız 15. son bölümde Zeynep'in Ozan'ı öpmesi şoke etti! İşte O Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

O Kız 15. son bölümde Zeynepin Ozanı öpmesi şoke etti İşte O Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2022 02:11

O Kız 15. son bölüm izleme ekranı, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği iddialı dizisi O Kız'ın 28 Aralık tarihli son bölümünde Doruk ile Müjgan arasında bir şeyler olduğunu düşünen Zeynep'in Ozan'ı öpmesi şoke etti. Tüm bunların ardından dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Doruk ve Müjgan'ın yakınlaşması ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler içi O Kız son bölüm full HD izleme ekranı ve 16. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

O Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan O Kız'da bu hafta Türkan, yıllar sonra bulduğu Müjgan'ın yalnız olmasını fırsat bilerek ona saldırırken, IT ile işbirliği yapan Ozan, istediği görüntülere ulaştı.Doruk'a her geçen dakika biraz daha bilenen Zeynep'in Ozan'ı öperek ilişkisini ilan etmesi ekranlara damga vurdu. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 28 Aralık Çarşamba günü yayınlanan 15. Bölümünde Zeynep'ten şok eden öpücük!

Türkan artık Melek ile yüz yüzedir. Geçmişin sayfaları tekrar açılmaması için Türkan, Melek’i kendi yöntemleriyle uyaracaktır. Melek ile Doruk arasında bir ilişki olduğuna inanan Zeynep’in seçimi Doruk için yıkıcı olur. Melek ise, aşk acısı çeken Doruk’un teselliye hazırdır.

Haberin Devamı

Kadir ise Kapalıçarşı’da en büyük taşımasını yaptığından habersiz Yakup’un mekanına girdiği an onlarca polis memuru silahlarını çekmiş halde bağıra çağıra içeri dalar. Kadir neye uğradığını şaşırır.

O KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


O Kız 16. Bölüm Fragmanı yayında! Doruk ve Melek yakınlaşıyor!

Zeynep'in Ozan'la beraber olmasını kendine yediremeyen ve çok üzülen Doruk kör kütük sarhoş oluyor. Doruk'un bu halinden faydalanmak isteyen ve bunu bir fırsat olarak kullanan Melek, Doruk'la birlikte oluyor. Öte yandan zor anlar yaşayan ve tutuklanan Kadir, yıllar önce yaşadığı gözaltı zamanları gözünde canlanınca kahroluyor.

O Kız yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!