O Hayat Benim dizisinde sürpriz değişiklik! 128. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim dizisinde sürpriz değişiklik 128. bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 19:00

O Hayat Benim dizisi pazar akşamı ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Yayınlanan son bölümün ardından dizinin yeni bölümlerinin farklı günde yayınlanacağı haberi diziseverleri meraklandırdı. Diziseverler, O Hayat Benim ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm ne zaman? gibi sorulara oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Peki, O Hayat Benim ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi O Hayat Benim için flaş bir karar alındı. Pazar akşamları ekrana gelen dizi artık Salı günleri ekrana gelecek. 128. bölümü ile yayınlanacak olan O Hayat Benim 11 Nisan Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak. Peki, O Hayat Benim 128. bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Bu hafta 128. bölümü ile ekrana gelecek olan O Hayat Benim artık salı akşamları yayın hayatına devam edecek. Dizinin yeni bölümü 11 Nisan Salı akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin 128. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efsun erinin, pipetinin, Arda’sının kollarında can vermesini kaldırabilir mi? Arda’yı kurtarmak, hayata döndürmek için zamana karşı bir mücadele başlar. Efsun yana yakıla kocasının yanında olmak ister ama Zeynep karşısına bir duvar örmüştür. Zeynep bu durumda bile herkesi Efsun’a karşı doldurmakta, onu ölümün eşiğindeki Arda’dan uzak tutabilmek uğruna her türlü oyunu oynamaktadır.

Haberin Devamı

Hem yaşananlar hem de Zeynep’in küstah davranışları Bahar’ın sağlığını da kötü etkiler. Ve tüm bunlar yetmiyormuş gibi, Hülya bir anda ortadan kaybolur! Kenan’ın Hülya’ya zarar vermesinden korkan Ateş, Mehmet Emir ve Asım’ın önünde umutsuz bir mücadele vardır. Kenan onların gözlerinin içine bakar. Ve acımasızca tek bir şey söyler... “Benim için Hülya diye biri artık yok! Hülya... Benim için... Öldü!”

BAKMADAN GEÇME!