O Hayat Benim yeni bölüm ne zaman? Yeni bölüm neden yok, bitti mi?

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim yeni bölüm ne zaman Yeni bölüm neden yok, bitti mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 21:13

O Hayat Benim yeni bölümünü ekranlarda göremeyen izleyicilerin kafasında birçok soru işareti doğdu. Fox Tv'nin yayın akışı ardından arka arkaya O Hayat Benim yeni bölüm ne zaman? Yeni bölüm neden yok, bitti mi? soruları soruldu. O Hayat Benim yeni bölümü yeni günü 12 Nisan Salı günü kaldığı yerden devam edecek.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerin nefesini kesen O Hayat Benim dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilere şoke eden dakikalar yaşatacak. Sevilen dizi O Hayat Benim yeni bölümüyle 12 Nisan Salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Arda’nın tek şansı Efsun’u alıp herkesten ve tüm bu yalanlardan uzak tutabilmek, ve Zeynep’i köşeye sıkıştıracak bir tuzak planlamak. İşte, O Hayat Benim 128. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Efsun’la Arda’nın ilişkisi, evliliği, aşkı sonsuza dek bitmek üzere! Zeynep’in yalanları sürdükçe... Ne Bahar ne de Ateş’in gücü gerçekleri ortaya çıkarmaya yetmediği müddetçe... Arda’nın tek şansı Efsun’u alıp herkesten ve tüm bu yalanlardan uzak tutabilmek, ve Zeynep’i köşeye sıkıştıracak bir tuzak planlamak. Peki ya Hülya? Kenan’ın onu elinde tuttuğunu öğrenseler de bu kez eli kolu bağlı olan Mehmet Emir, Asım ve Ateş... Hülya’nın kendini kurtarmaktan, Kenan’a cezasını kendi elleriyle vermekten başka çaresi yok. Ama ne pahasına? Atahanları kaçınılmaz ve trajik akıbetlerinden kim koruyabilir artık?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Emel Elif’i yeni kuracağı dekorasyon işine ortak etmek ister. Elif ise bebeği için bakıcı bulmadan çalışmak istemez. Emel’in aklına bebek bakıcılığı için Yasemin gelir ve ona iş teklif eder. Yasemin dekorasyon işine gireceğini düşünüp kabul eder ancak gerçeği öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşar. Meltem Nermin’den özür dilemeye gelir, Nermin ise kibarlık yapıp Meltem’i ve eşini yemeğe davet eder. Yemekte karıkoca arasında çıkan kavga Nermin’in üstüne kalır. Gülşah Şirin’i kaybetmeyi göze alamaz ve annesini ihbar eder. Ancak kadının sınır dışı edilmesine ve kızından ayrılmasına gönlü razı gelmez, onların kaçmasını sağlamak için başka bir yol bulur. Suna kızı İnci’nin can düşmanı Cemil’e aşık olduğunu fark eder, intikam planlarının altüst olacağından korkmaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!