Nursel Ergin: Yeni sezona bomba gibi hazırlandık

Güncelleme Tarihi:

Nursel Ergin: Yeni  sezona bomba gibi hazırlandık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2022 09:13

Kanal D’nin sevilen yarışma programı “Gelinim Mutfakta” yeni sezona iddialı bir başlangıç yaptı. Hafta içi her gün izleyiciyle buluşan programın sunucusu Nursel Ergin, “Gelinim Mutfakta’nın 5’inci sezonu... Oldukça fenomen bir yarışma, saatinde lider... Yine bu sezona bomba gibi hazırlandık ve kaldığımız yerden devam etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

◊ “Gelinim Mutfakta” yeni sezona başladı, öncelikle hayırlı uğurlu olsun... Neler söylemek istersiniz?
- Teşekkür ederim. “Gelinim Mutfakta”nın 5’inci sezonu... Oldukça fenomen bir yarışma, saatinde lider... Yine bu sezona bomba gibi hazırlandık ve kaldığımız yerden devam etmeyi planlıyoruz.

◊ Dekorunuz yenilendi... Yarışmacılar yeni... Kısacası yepyeni bir “Gelinim Mutfakta” var karşımızda...
- Yenilik her zaman iyidir. Bu seneki gelin ve kayınvalideler inanılmaz keyifli. Çekimler sırasında çok ama çok eğleniyoruz. Bu enerji eminim ki ekrana da yansıyacak.

◊ “Gelinim Mutfakta” başladığı günden bu yana büyük ilgiyle izleniyor. Bu denli başarılı bir projenin içinde olmak size nasıl hissettiriyor?
- Programın başarısı tartışılmaz. İnanılmaz gururluyum, başarılarıma bir yenisini eklemek iyi hissettiriyor.

HER GÜN İLK DEFA SUNUYORMUŞ GİBİ HEYECANLI OLUYORUM

◊ “Gelinim Mutfakta”dan sonra sizin hayatınızda neler değişti?
- Çok bir şey değişmedi, bu da yaptığım başarılı projelerden biri. Sokakta ne kadar çok izlendiğimizi ilgiden fark edebiliyorum. Buradan değerli izleyicilerimize bize gösterdikleri tevazudan ve ilgiden ötürü teşekkürlerimi sunarım.

◊ Siz programda neler yaşıyorsunuz? Gelin ve kayınvalidelerin içerisinde olmak nasıl bir his?
- Benim programın başından sonuna ruh halim değişebiliyor. Her gün ilk defa sunuyormuşum gibi heyecanlı oluyorum sonrasında da gelinler yemek yapmaya başlıyorlar, tadım ve kritik bölümü her zaman sürprizli geçiyor. Bir gülüyoruz, bir ağlıyoruz. Sonra asıl mesele altını kim kazandı? İşte orada heyecan dorukta. Ben bile çeyrek ile altın bilezikleri anons ederken çok heyecanlanıyorum.

Haberin Devamı

Nursel Ergin: Yeni  sezona bomba gibi hazırlandık



EŞİM İŞE GÖTÜRMEM İÇİN SEFER TASI HAZIRLIYOR

◊ Siz yemek konusunda iddialı mısınız? Evinizde en güzel yemeği siz mi eşiniz mi yapar?
- Benim bilmediğim yemek yok. İyi de yaparım. Ölçülü yemek yapmam, yapıp da güzel olmayan yemeğim yoktur ama bir de yapsam! (Gülüyor) Eşim de gerçekten çok iyi yemek yapar. Benim çalışma saatlerim dolayısıyla genelde o bana yemek yapıyor. Hatta; işteyken yiyebileyim diye sefer tası hazırlıyor. İnanın ki kadının da kalbine giden yol mideden geçiyormuş. Önüme güller serse bu kadar etkilenmem sanırım.

◊ Yarışmada sizin favori gelin kayınvalideniz oluyor mu?
- Olmaması, tarafsız kalmak için uğraşıyorum. Ben de yemeklere puan verdiğim için bu çok önemli. Hepsine eşit yaklaşıyorum ve adil davranıyorum.

◊ Son olarak buradan izleyicilerinize neler söylemek istersiniz?
- Ben izleyiciyi programı izlerken hayal ediyorum... Sanki evlerindeymişim de onları izliyormuşum gibi... Kimi evini silerken izliyor, kimi işini bitirmiş ayağını uzatmış kahvesini içiyor, kimi de çocuk sallıyor... Bazen bir taksi durağında bazen de bir hastanede şifa arıyor. Kim bizi izliyorsa keyif alsın, gülümsesin, şifa bulsun istiyorum. Umarım sizin için şahane bir program sunarım. Bizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için çok mutluyum.

Haberin Devamı

AZ YE, AZ UYU, AZ KONUŞ

◊ Her gün lezzetli yemeklerin yapıldığı programın içerisinde olmanıza rağmen oldukça fit görünüyorsunuz. Bunu neye borçlusunuz, özel bir diyet uyguluyor musunuz?
- Ay ne kadar güzel bir iltifat. Genetik olarak şanslı insanlardanım. Ama 35’ten sonra ekstra yediklerime ve uyku düzenime dikkat ediyorum. Çünkü dikkat etmezsem vücut hemen kendini salıyor. Çok hareketliyim ve spor yapmayı seviyorum, psikolojik olarak da bana iyi geliyor. Su, yeşil çay ve salata olmazsa olmazım. Son 3 yıldır ‘az ye, az uyu, az konuş’ felsefesini çok benimsedim. Daha çok kendi kabuğumdayım, daha çok şükürdeyim.

◊ Hayattaki en büyük motivasyon kaynağınız nedir?
- Yalnız kalmak, yürüyüş ve doğa... Bu şartları sağladığım anda neye istersem konsantre olabilirim.
Çok zorlanmam bunun için, en büyük güç içimde. Kendimi her zaman olumluya yöneltirim, yarım bardak su doluysa, suyum vardır ve her şey yolundadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!