No: 309 51. bölüm fragmanında Onur ve Lale'ye bir engel daha

Güncelleme Tarihi:

No: 309 51. bölüm fragmanında Onur ve Laleye bir engel daha
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 18:24

No: 309 yayınlanan 51. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren heyecan dolu anlar yaşatan dizi No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Peki, dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, No: 309 yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatan dizi No: 309 yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç anlar yer alacak. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, No: 309 yeni bölüm fragmanı.

Lale’nin hazırladığı sürpriz partide barışan Onur ve Lale bu sefer de terapistin engeliyle karşılaşır. Her şeye en baştan başlamak zorunda kalan Onur ve Lale tekrar ailelerinin yanına dönüp flört etmeye başlarlar. Bu mecburiyet ilişkilerini ve aşklarını daha da güçlendirecektir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Onur yaşadığı kaza sonucu hayatını ve Lale ile olan ilişkisini sorgulamaya başlar. Lale'ye tavır alır. Onur'un bu hali Yıldız ve Songül’ün de gözünden kaçmaz ikisi için de endişelenirler. Lale ise Onur’un bu soğuk davranışlarına çok üzülür ve Onur'un gönlünü almak için her yolu denemeye karar verir. Acaba Lale başarılı olabilecek miydi.

BAKMADAN GEÇME!