Neşet Ertaş filmi ne zaman vizyona girecek? İşte Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Neşet Ertaş filmi ne zaman vizyona girecek İşte Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2022 12:08

Usta sanatçı Neşet Ertaş'ın hayatının anlatılacağı Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin çekimleri yakın zamanda başlayacak. Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Berker Berki’nin oturacağı filmin ne zaman vizyona gireceği de merak ediliyor. Peki Neşet Ertaş filmi ne zaman vizyona girecek? İşte Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi oyuncuları

Haberin Devamı

Türkiye'nin en büyük sanatçılarından Neşet Ertaş'ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin çekimleri de yakında başlayacak. Peki Neşet Ertaş filmi ne zaman vizyona girecek? Oyuncuları kimler? İşte Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi hakkında bilgileri...

NEŞET ERTAŞ FİLMİ NE ZAMAN?

Senaryosunu Fulya Özcan ve Mert Dikmen’in yazdığı "Garip Bülbül Neşet Ertaş" filminin 2022 Aralık ayında vizyona girmesi bekleniyor.

GARİP BÜLBÜL NEŞET ERTAŞ OYUNCULARI

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Berker Berki’nin oturacağı filmde Neşet Ertaş’ı Ramazan Bağgül, gençlik yıllarını Bektaş Dolu, çocukluğunu ise Onur Efe Şahin canlandıracak. Sanatçı Zara da Ertaş’ın annesini oynayacak. Filmin kadrosunda Melisa Aslı Pamuk, Yüsra Geyik, Bahtiyar Engin, Renan Bilek, Mehmet Esen ve Erkan Kolçak Köstendil de yer alıyor.

Haberin Devamı

Çekimlerin İstanbul, Ankara, Kırşehir ve Almanya’da yapılacağı filmde daha önce Müslüm Gürses’i canlandıran Timuçin Esen de yine Gürses rolünde seyirci karşısına çıkacak.

BAKMADAN GEÇME!