Nasipse Olur filminin oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Nasipse Olur filminin oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Nasipse Olur filminin oyuncuları kimler, konusu ne İşte Nasipse Olur filminin oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2021 14:19

Selahattin Sancaklı imzalı “Nasipse Olur”, beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Komedi filmi Nasipse Olur'un oyuncu kadrosunda ekranların sevilen simaları yer alıyor. Peki, Nasipse Olur filminin oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Nasipse Olur filminin oyuncuları ve konusu...

Haberin Devamı

Nasipse Olur filmi 14 Şubat 2020 tarihinde vizyona girmişti. Barış Başar’ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Selahattin Sancaklı oturuyor. Nasipse Olur filmi oyuncuları arasında Burak Sevinç, Algı Eke, Nur Sürer, Hakan Bulut, Zeyno Eracar, Yeşim Dalgıçer, Erdem Baş, Kıvanç Baran Arslan, Barış Başar, Ünal Yeter yer alıyor. 

NASİPSE OLUR KONUSU

Küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer’in hayatı peş peşe gelen felâketlerle altüst olur. Günfer kahramanım dediği babasını kanserden kaybeder. Bu ani ölümün şokunu atlatmadan bu kez amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı ekmek fırınlarına mafya dadanır. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi evlilik hayalleri kurduğu Yaşar’ın kendisini aldatması bardağı taşıran son damla olur. “Boyabatlı’nın umudunun bittiği yerde inadı başlar” derler. Küçük dünyasında büyük umutları olan Günfer, ‘Ya nasip’ diyerek her türlü felâketin üstesinden gelmek için mücadele etmeye başlar. Başına gelen bütün felâketlerin tesadüfen tanığı olan Gökhan, her seferinde Günfer’in imdadına hızır gibi yetişir.

BAKMADAN GEÇME!