Mustafa Mert Koç kimdir? İşte hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Mert Koç kimdir İşte hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 18:59

Mustafa Mert Koç kimdir sorusunun yanıtı diziseverler tarafından büyük bir merakla araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Instagram'a yüklemiş olduğu fotoğraflarla sanal alemde oldukça popüler olan yakışıklı oyuncu Hayat Bazen Tatlıdır dizisinden sonra şimdi de Şahin Tepesi adlı diziyle izleyici karşısına çıkacak. Peki, Mustafa Mert Koç kimdir? İşte hayatı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomeni olarak anılan ve her geçen gün takipçi sayısı katlanan Mustafa Mert Koç, 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Özellikle genç kızlar tarafından büyük bir ilgi gören Mustafa Mert Koç, üniversite eğitimini siyasal bilgiler bölümünde tamamladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yapımcıların ve yönetmenlerin de dikkatini çeken Mustafa Mert Koç, Yeter adlı dizide asistan Mert karakterini canlandırdı. Kendisi gibi genç yeteneklerin yer aldığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde hayat verdiği Onur karakteriyle hayran kitlesini genişletti. Siyasete atılmayı tercih etmeyen genç yıldız, oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitti.

Mustafa Mert Koç, Şahin Tepesi adlı diziyle bir kez daha ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Şahin Tepesi adlı dizide Cem Özden karakterine hayat verecek olan Mustafa Mert Koç'un nasıl bir performans sergileyeceği hayranları tarafından merak ediliyor.

BAKMADAN GEÇME!