Mükemmel Eşleşme 3. son bölümde Fadime'ye gelen mektup damga vurdu! İşte Mükemmel Eşleşme son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Mükemmel Eşleşme 3. son bölümde Fadimeye gelen mektup damga vurdu İşte Mükemmel Eşleşme son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2022 02:53

Mükemmel Eşleşme 3. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Cumartesi akşamları seyirci karşısına çıkan Mükemmel Eşleşme'nin 30 Temmuz tarihli son bölümünde Pınar'ın evlilik teklifine cevap alamayan Kerem'in çareyi gitmekte bulması dikkat çekerken, Pınar'ın Kerem'i bularak evlenmek istediğini söylemesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Kız isteme töreni bir birinden komik olaylara sahne olurken; Fadime'ye gelen gizemli mektup merak uyandırdı. İşte, Mükemmel Eşleşme son bölüm full HD izleme ekranı ve ve 3. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Mükemmel Eşleşme son bölüm tek parça yayınlandı. TRT1 ekranlarında 3. bölümü ile seyirci karşısına çıkan Mükemmel Eşleşme'nin bu haftaki bölümünde Pınar Kerem’in teklifini kabul ederken ailelerin isteme töreni komik anları ekranlara getirdi. Evlilik hazırlıklarının başladığı bölümün final anında Fadime'ye gelen mektup haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. Mükemmel Eşleşme 3. son bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

MÜKEMMEL EŞLEŞME SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

MÜKEMMEL EŞLEŞME 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Görücü usulü evliliğe şiddetle karşı olan Kerem, Pınar’la ailesinin zoruyla buluşmuş ve görüşmüş ancak sonrasında ondan etkilenmeye başlamıştır. Aynı zamanda Pınar’la aynı iş yerinde çalışmaya başlayan Kerem, Pınar’ın disiplininden, çalışkanlığından, başarılı bir iş kadını olmasından, yardım severliğinden ve iyi niyetinden çok hoşlanmaktadır. Pınar’ı ikna edip ailelerin de tanışmasına vesile olan Kerem, tanışma yemeği sırasında bir karar verir. Artık emindir, Pınar’la evlenmek istiyordur.

Haberin Devamı

Kerem, Pınar’a sürpriz bir evlenme teklifi organize eder. Kerem’in Pınar’a evlenme teklifi edeceğinden herkes haberdardır ve herkes bu oyunun bir parçasıdır. Pınar’ın iş yerinde, herkesin gözleri önünde evlenme teklifini yapan Kerem, Pınar’ı büyük bir şoka uğratır. Kerem’in evlenme teklifi karşısında şoke olan Pınar ne diyeceğini bilemez ve o ortamı hemen terk eder. Pınar’ın hiçbir şey demeden gitmesi, Kerem’i alt üst eder. Kerem ve Pınar arasında bundan sonra yaşanacaklar büyük bir merak konusudur. Artık hiçbir şey ikisi de için de, eskisi gibi olmayacaktır.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!