Mükemmel Eşleşme 1. bölüme Pınar ve Kerem'in tanışmaları damga vurdu! İşte Mükemmel Eşleşme ilk bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Mükemmel Eşleşme 1. bölüme Pınar ve Keremin tanışmaları damga vurdu İşte Mükemmel Eşleşme ilk bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2022 02:56

Mükemmel Eşleşme ilk bölüm izleme ekranı yayınlandı. Başrollerini Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Asuman Dabak, Neslihan Yeldan gibi isimlerin paylaştığı Mükemmel Eşleşme 16 Temmuz tarihinde 1. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayelerinin yer aldığı Mükemmel Eşleşme'nin ilk bölümünde aileleri tarafından evlendirilmek istenen Pınar ve Kerem'in tesadüfen aynı iş yerinde çalışmaya başlaması dikkat çekti. İşte, Mükemmel Eşleşme 1. bölüm full HD izleme ekranı ve 2. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Mükemmel Eşleşme 1. bölüm tek parça yayınlandı. TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mükemmel Eşleşme dizisinin ilk bölümünde hem Pınar’ı hem Kerem’i hem de aileleri yakından tanıyan Sevinç Abla'nın ikiliyi evlendirmek için devreye girmesi eğlenceli anlara neden oldu. Ailelerinin zoruyla tanışan Pınar ve Kerem görücü usulü evliliğe şiddetli karşı çıktığı dizinin ilk bölümünün final sahnesinde ikilinin aynı iş yerinde çalışmaya başlaması ekranlara damga vurdu. Dizinin 2. bölüm fragmanında ise sürpriz evlilik teklifi haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

MÜKEMMEL EŞLEŞME 1. BÖLÜM İZLEME EKRANI

MÜKEMMEL EŞLEŞME İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pınar ve Kerem dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’da birbirlerinden kilometrelerce uzaktaki büyük plazalarda 1+0 dairelerde kariyerlerinin peşinde tek başlarına bir hayat sürmektedir. Ne Pınar ne de Kerem evlenip çocuk sahibi olmayı, bir aile kurmayı düşünmemektedir. Yalnız ve konforlu hayatlarından son derece memnundurlar, ancak aileleri bu durumdan hiç hoşnut değildir. Birbirinden habersiz olan bu iki aile çocuklarının evlilik yaşının gelmiş de geçmekte olduğu konusunda hemfikirdir.

Haberin Devamı

Hem Pınar’ı hem Kerem’i hem de aileleri yakından tanıyan Sevinç Abla olaya el koyar.

2022 yılının Haziran ayında “görücü usulü” bir evlilik kulağa garip gelse de, detaylar analiz edildiğinde, “görücü usulünün” günümüzdeki eşleştirme algoritmalarından çok daha başarılı olduğu açıktır. Ancak Kerem de Pınar da görücü usulü evliliğe şiddetli karşı çıkar. Hatta bir birleriyle görüşmek, tanışmak bile istemezler. Onları ikna etmek çok zor olsa da aileler pes edecek gibi değildir.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!