Müge Anlı'daki Şiar Kılıç olayı nedir? Anne Gülizar Amanet ile ilgili iddialar kan dondurdu

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlıdaki Şiar Kılıç olayı nedir Anne Gülizar Amanet ile ilgili iddialar kan dondurdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2020 10:18

Evlerinde çıkan yangında öldüğü iddia edilen 9 yaşındaki oğlu Şiar Kılıç'ın babası oğlunun şüpheli ölümünün netlik kazanması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Anne Gülizar Amanet ve eşi Hami Kıcı'nın çocuğu dövdükleri, çeşitli işkenceler uyguladıkları ve öldürdükten sonra yangını bilerek çıkardıkları iddiaları canlı yayına taşındı. İşte Şiar Kılıç olayının detayları...

Haberin Devamı

Sosyal medyadaki oğlunun ölümünü rüyasında gördüğünü iddia eden Gülizar Amanet'i konuşuyor. Geçtiğimiz nisan ayında Sakarya’nın Kocaali ilçesinde, yangın çıkan evde mahsur kalan 9 yaşındaki Şiar Kılıç, yaşamını yitirmişti. Olaydan aylar sonra Müge Anlı programına katılan Şiar Kılıç’ın babası oğlunun yangından önce öldürülmüş olabileceğinden şüphelendiğini dile getirdi. Programa katılan Anne Gülizar Emanet’in sözleri ise şoke etkisi yarattı. 'Oğlumun 13 yaşına gelmeden öleceğini rüyamda' gördüm diyen Gülizar Amanet, sosyal medyada tepki çekti. İşte Şiar Kılıç olayının detayları...

ŞİAR KILIÇ OLAYI NEDİR?

Müge Anlı ve ekibi Nisan ayında Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, yangın çıkan evde mahsur kalan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümünü araştırıyor. Baba Samet, dede Kemal ve eşi Emine Kılıç, Müge Anlı'ya çıkarak küçük Şiar'ın ölümü hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Baba Samet, oğlunun eski eşinin ilişki içerisinde bulunduğu kişi tarafından şiddete maruz kaldığını ve öldürülmüş olabileceğini iddia etti. Yangından 2 gün önce hastaneye giden Gülizar Emanet’in doktora oğlunun öldüğünü söylemesi ise soru işaretlerini çoğalttı. Müge Anlı, anne Gülizar'ı o tarihte ölmemiş oğlunu "o gün" neden ölmüş gibi gösterdiğini sorguladı ancak yanıt alamadı. 

“13 YAŞINA GİRMEDEN ÖLECEK"

Müge Anlı canlı yayınına katılan baba, dede ve babaanne, Müge Anlı'dan yardım isterken, Gülizar Amanet’in aynı evde yaşadığı Hami Kıcı, canlı yayına bağlandı. Hami  Hami Kıcı'nın, "Gece 23.00 sıralarında Şiar uyumak için bitişiğimizdeki eve geçti. Gülizar zaten daha önce, 'Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek' demişti." sözleri şoke etkisi yarattı.

Haberin Devamı

ŞÜPHE BIRAKAN İDDİALAR

Olaya tanık olan bir izleyicinin “yangından cesedi çıkarılırken, Şiar Kılıç'ın el ve ayak bilekleri yoktu.” Sözleri ise şüphe bıraktı. Konuyla ilgili bir diğer iddia ise Hami ve Gülizar Amanet’in kavga ettiği, araya giren Şiar Kılıç’ın yere düşüp bir daha hareket etmediği. Canlı yayına telefonla bağlanan ve isimlerinin gizli tutulmasını isteyen izleyiciler küçük çocuğunun gizemli ölümünden anne ve üvey baba Hami Kıcı'yı sorumlu tuttu. İddialar "9 yaşındaki çocuğun ölümüne yangın süsü mü verildi?" sorusunu düşündürdü.

BAKMADAN GEÇME!