Burhan Aykurt'un ciyanetinin katili ortaya çıktı mı? Müge Anlı'ya itirafıyla damga vuran Mahmut Akyurt'a ne oldu?

Güncelleme Tarihi:

Burhan Aykurtun ciyanetinin katili ortaya çıktı mı Müge Anlıya itirafıyla damga vuran Mahmut Akyurta ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2020 10:14

Burhan Aykurt'un ciyaneti ve Mahmut Aykurt'un itirafları Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla bir kez daha gündeme geldi. Özellikle kardeşinin kaybına dikkat çekmek istediği için kardeşinin öldürüldüğünü söyleyen Mahmut Aykurt'un akıbeti merak konusu oldu. Mahmut Aykurt'un itirafından aylar sonra Burhan Aykurt'un öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Peki, Burhan Aykurt'un ciyanetinin katili ortaya çıktı mı? Müge Anlı'ya itirafıyla damga vuran Mahmut Akyurt'a ne oldu?

Haberin Devamı

Müge Anlı programıyla ilk kez gündeme gelen Burhan Aykurt cinayeti bant yayınlarıyla tekrar merak konusu oldu. Müge Anlı'da aranan 35 yaşındaki Burhan Aykurt'un cesedi 2020 Şubat ayında Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunmuştu. Talihsiz adamın abisi Mahmut Aykurt'un açıklamaları ve itirafları ise programa damga vurmuştu. Peki, Burhan Aykurt'u kim öldürdü? Müge Anlı'daki Burhan Aykurt cinayetinin katili ortaya çıktı mı? Abi Mahmut Aykurt'a ne oldu?

BURHAN AYKURT OLAYININ DETAYLARI

Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt ve babası Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı programına çıkan Mahmut Aykurt, kardeşi 8 ay kaybolduktan sonra gizemli bir aracın yolunu kestiğini ve araçtaki kişinin 'kardeşin öldürüldü' dediğini ifade etmişti. Ancak kimsenin sözlerine inanmadığı Mahmut Aykurt'un ifadeleri programda da soru işaretlerine neden oldu. Müge Anlı'nın soruları sonrasında Mahmut Bey'e eşinin de inanmadığı ortaya çıktı. 

Haberin Devamı

ABİSİ MAHMUT AYKURT İTİRAFIYLA ŞAŞIRTMIŞTI

Uzun süredir kayıp olan Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt; Müge Anlı'nın ısrarları üzerine yaptığı itirafla şoke etkisi yarattı. "Yolumu kesen araç hikayesini ben uydurdum" diyerek gerçekleri itiraf etti. Müge Anlı ve stüdyodaki seyirciler ağabey Mahmut Aykurt'a tepki gösterdi; böylelikle ağabeyin yalan ifadesi soruşturmayı yanlış yönlendirdi. 29 Kasım 2018'de ortadan kaybolan Burhan Aykurt'un cinayet kurban gittiğinden şüpheleniyor.

Mahmut Aykurt; uydurduğu hikaye ile babasının hüngür hüngür ağlamasına neden olmuştu. Anlattığı hikayede "bir araba yolda önümü kesti, kardeşimi boğarak öldürdüklerini söyledi sonra da gitti." demişti. Son olarak Mahmut Aykurt, programa çıkmama kararı almıştı.

"BABAMI DOLANDIRDI"

Bankalara çok fazla borcu olduğu bilinen ve farklı sosyal medya hesapları açarak kendisini farkı bir şekilde tanıtan Mahmur Aykurt hakkında hırsızlık ve dolandırıcılık gibi pek çok iddia da gündeme gelmişti. Hırsızlık olayını kabul eden Mahmut bey diğer iddilaarı reddetti. Hırsılıktan olan borcunu ise kaybolan kardeşi Burhan Aykurt kredi çekerek ödemişti

Haberin Devamı

Kardeşinin kaybında parmağı olduğu iddia edilen Mahmut Akyurt'un akrabası Şaban Kılıçaslan, "Mahmut babamı emekli edeceğim diyerek dolandırdı. 22 bin lira kredi çekip kardeşi Burhan'a ödetti" dedi.

Mahmut Aykurt ise şahsına yapılan iddiaları yalanladı.

 

15 AY SONRA CESEDİ BULUNDU

2020 Şubat ayında Muğla'nın Fethiye ilçesinde, bir çoban hayvanlarını otlattığı sırada erkek cesedi buldu. Aykurt 29 Kasım 2019 tarihinden beri kayıptı. Ağabeyinin işaret ettiği yerin 25 km uzağında bir çoban tarafından bulunan cesedin, sarp kayalık olan bölgeye nasıl götürüldüğü merak konusu. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

MAHMUT AYKURT'UN ŞÜPHE BIRAKAN AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

Ölü bulunan Burhan Aykurt'un ağabeyi Mahmut, 4,5 G ile canlı yayına bağlandı. Müge Anlı, Burhan'a "Neden kardeşinin ölü mü diri mi olduğunu bilmeden, kardeşimi siyah çantanın sapıyla öldürüldüğü yalanını söylediği" soruldu. Mahmut'un sürekli kendisini yayında suçlu gösterildiğini iddia etmesi üzerine Müge Anlı, canlı yayında sinirlendi. Kayıtların ortada olduğunu ve Mahmut'un yalanları kendisi attığını ve bu durumun bu hale geldiğinin altını çizdi. Mahmut Bey ısrarla aynı şeyi tekrar ettiği için gerginlik çıktı ve Mahmut Aykurt açıklama yapmayı bırakıp gitti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!