Müge Anlı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Yeni sezon saati belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı ne zaman, saat kaçta başlıyor Yeni sezon saati belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 09:00

Müge Anlı ne zaman başlıyor sorusu ile gündemde yer alıyor. Kanalların yaz formatına geçmesinin ardından birçok gündüz kuşağı programı ara vermişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert’in tekrar ekranlara geleceği tarih belli oldu. Müge Anlı’nın yayın günü ve saatlerinde yeni sezonda herhangi bir değişiklik yapılmayacak. Programda uzun süredir gündem olan suçluların yakalanması, olayların çözülmesi gibi konular işleniyor. Programa da ismini veren Müge Anlı her zamanki saatinde ekranlarda olacak. Peki Müge Anlı önümüzdeki hafta başlıyor mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte, programa ilişkin bilgiler…

Haberin Devamı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ekranlara geleceği tarih belli oldu. Programın yeni sezon hazırlıkları tamamlanırken yarım kalan olaylar sebebiyle gündüz kuşağının takip edilen programının tekrar ekranlara geleceği tarih izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda birçok konu ele alınıyor. Kayıp insanlar ailelerine kavuşturulurken birçok dosya ele alınıyor. Müge Anlı yeni sezonda benzer bir formatla yayımlanacak. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman başlıyor? Müge Anlı önümüzdeki hafta başlıyor mu? İşte, gündüz kuşağı programının yeni sezona başlayacağı tarih…

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in resmi Instagram sayfasında paylaşılan bilgiye göre program önümüzdeki hafta ekranlara gelecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert 2023 yılı yeni sezonuna 4 Eylül Pazartesi saat 10.00'da başlayacak.

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ SEZON 17 CİNAYET DOSYASI AYDINLATILDI

 Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 sezondur ekranlarda yer alıyor. Müge Anlı ve ekibi geçtiğimiz sezon boyunca 17 adet cinayet dosyasını aydınlattı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın oluşturduğu "Pati Buldular" projesiyle 689'e yakın kayıp patiyi yuvasına kavuşturdu.

15 yıldır (15 sezon) kesintisiz yayımlanan program bugüne kadar 3212 kaybı bulmuş, 181 cinayet dosyası aydınlatmış ve 930 aileyi kavuşturmuştur.

BAKMADAN GEÇME!