Mucize Doktor'un yeni bölümleri ne zaman? Mucize Doktor'un tekrarı ne zaman çıkıyor?

Güncelleme Tarihi:

Mucize Doktorun yeni bölümleri ne zaman Mucize Doktorun tekrarı ne zaman çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2019 15:54

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Özge Özder'in kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor'un yeni bölümlerinin ne zaman ekranlara geldiği diziseverler tarafından merakla araştırılıyor. Öte yandan Mucize Doktor'un tekrar bölümlerinin yayın günü ve saati de merak ediliyor. Peki, Mucize Doktor ne zaman? Mucize Doktor'un tekrarı ne zaman çıkıyor?

Haberin Devamı

Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Pınar Bulut ile Onur Koralp'in senaryo uyarlamasını yaptığı Mucize Doktor, yeni bölümleriyle her hafta izleyiciyle ekran önüne gelmeye devam ediyor. İşte, Mucize Doktor'un yeni bölümleri hakkında ayrıntılar...

Tıp Fakülesini kazanan Ali'nin hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor, her hafta perşembe günleri ekranlara geliyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan dizinin başlama saati ise 20:00.

"Mucize Doktor" dizisi, taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu ediniyor.

TEKRAR BÖLÜMLERİ NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Mucize Doktor'un tekrar bölümleri hafta içi ve hafta sonu belirli saatlerde FOX TV'de yayınlanabiliyor. Bu konuda daha kapsamlı bilgi almak adına yayıncı kanalın yayın akışını takip edebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!